Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

rodzice wyrzucą mnie z domu jak się dowiedzą

Polecane posty

Gość rosa caninaaa
niestety masz racje poki co na wsparcie jego nie licz skoro z poczatku skreslil dziecko ale co sie stalo to sie nie odstanie.teraz dbaj o siebie i powiedz rodzicom.wszystko sie ulozy

Gość załamanaaaaaaaaaaaaaaa
dobra pojde z nim pogadac jeszcze raz poki jest

Gość paprota
no i potem sie dziwic ze o Polkach sie gada , ze to kurwy jak tak sie prowadzą. Szmaty są dziewczyny i tyle , przespi sie a potem olaboga bo w ciąży i gdzie to można wyskrobać , żal dupe ściska że takie są dziewczyny tylko tyle można powiedziec jak chce sie bzykać to zabezpieczać sie i ze stałym partnerem a nie potem płakac ze nie wie sie z kim albo ze sie nie zna chłopaka.

Gość kochanica marcina
paprota juz tak nie moralizuj..napewno taka swieta nie jestes..

Gość 7 dni swiat
madry polak po szkodzie. idz pogadaj z algierczykiem (o ludzka naiwnosc, czy wy swiata nie znacie dziewczyny ??i!!!!!) znam jednego algierczyka, brahima, moze to on'? ;p

o rety dzieki wam przynajmniej mam kase! postraszylam go tym gwaltem i policją i dał mi 300 euro. powiedzial ze bede wiedziala na co to ma byc! przynajmniej mam juz pieniądze. ufff juz mi troche lżej. najgorsze ze jutro mam egzamin a ja roztrzesiona od tygodnia jestem i nie moglam sie uczyc.mam nauczke do konca zycia!!!!!!

Gość kochanica marcina
obawiam sie zabieg kosztuje duzo wiecej niz 300 euro..ile masz 900 pare zlotych?a gdzie tu do 2000tys?

myslalam ze to kosztuje 1000 zl? pojde po wiecej w takim razie

Gość kochanica marcina
2000-2500 za mniej ci nikt nie zrobi

Gość 7 dni swiat
Ty, a moze lepiej najpierw powtorz test, bo jak sie okaze ze jednak nie jestes w ciazy to jeszcze Cie oskarza o wymusznie pieniedzy ;p

Gość 7 dni swiat
*wyludzanie

Gość kochanica marcina
7 dni..a skad bedzie wiedzial ze nie byla?zaloze sie ze nawet sie nie pofatyguje z nia pojsc..

Gość 7 dni swiat
ty byl tylko zenujacy zart prowadzacego...

Gość powodze
i jak sie skonczyla prosba o wiecej euruskow??? zrozpaczona napisz nam. a potem odprowadz algierczyka na autobus!

rozmawiałam z nim jeszcze raz wczoraj. on nie mial wiecej kasy, ale przy mnie pozyczyl od kumpla więc mam w sumie 800 euro. przeprosil mnie za to wszystko, powiedzial ze nic wicej dla mnie nie moze zrobic, poza tymi pieniedzmi, ze dalej musze sama sobie poradzic. no i powiedzial jeszcze ze on nie chce sie ze mna wiazac, bo wraca do siebie i nie przyjedzie tu juz nigdy wiecej

Gość już nie załamanaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie wiecie co się stało! po egzaminie miałam wizyte u lekarza gin. powiedziała mi kobieta,że ja nie jestem w ciąży!!! ze test mógł wskazywać, ale ciąży nie ma. powiedziała, ze tak czasem sie zdarza!!!!! nawet nie wiecie jak się cieszę! jaki swiat jest piekny, zycie nabralo kolorów. mialam wielkie szczęście i nauczkę na przyszłość. juupi :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość już nie załamanaaaaaaaaaaaaa
no i mam jeszcze extra pieniądze na wakacje! tylko nie wiem, co powiem rodzicom jak sie spytaja skad je wzielam! może powiem ze pracowalam na promocjach w hipermarketach i nic im nie mowilam zeby sie nie martwili:)

Niestety skutki aborcji psychiczne oraz zdrowotne moga rzutowac na cale przyszle dorosle zycie. Problem jest w tym ze my nie umiemy zerwac ze zlem ale dalej brniemy. Nie umiemy podjac odpowiedzialnosci. Tyle jest rodzin bezdzietnych, dziecko mozna nawet oddac po urodzeniu, zostawic w szpitalu - to jest prawdziwa odpowiedzialnosc, kontruktywne rozwiazanie "problemu" bez chowania glowy w piasek. Wspolzycie bez zabezpieczenia pozostawie bez komentarza. Pisalem juz ze od glupoty ludzie nawet gina, co ironicznie znajduje potwierdzenie, niestety w tym temacie. Obrzydzenie czlowieka bierze.