Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana chyba

w lipcu kończe 22 latka

Polecane posty

Gość zakochana chyba

alem siem cieszem :D

Gość zakochana chyba
bo jestem taka dorosła i wogóle :D i za niedlugo wkrocze w 23 wiek, super :D nigdy od nikogo nie dostaje prezenciku ale sie bardzo ciesze :D

Gość zakochana chyba
pozatym lipiec to taki piękny miesiąc :D ciesze sie ze urodziłam sie akurat w tym miesiącu :D moze ktos jeszcze obchodzi urodziny w tym miesiącu?

Gość zakochana chyba
dziekuje :D🖐️

Gość zakochana chyba
o jezu ale sie ciesze, to juz niedlugo :D o rany fajnie będzie :D 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość może być i tak
Jak skończysz te 22 latka, to wtedy odpuść sobie pisanie zdrobnieniami, bo to jest żenujące. Ja znam dość sympatyczną panią, która idzie do domeczku, bo może synuś z Belgusi będzie dzwonił. Sama zobacz, jak to brzmi:o

Gość może być i tak
Właśnie ja:D7.07

Gość zakochana chyba
ja 08 :D

Gość zakochana chyba
moze zrobimy sobie jakąs balange na kafe :D bo ja nie urządzam zadnej hucznej impry ?

Gość zakochana chyba
no to wszystkiego naj naj naj 🌼 dlaczego sie nie cieszysz, fajnie tak obchodzic swoje urodziny co roku :D

Nie no tak naprawdę, to jest mi to obojętne;). Zresztą nawet nie chce mi się wierzyć, że to już tyle:D

Gość zakochana chyba
sie sie ciesze kazdego roku i wyczekuje dnia swoich urodzin :D bo to takie moje swieto , czuje sie w tym dniu wyjątkowa :D

W Twoim wieku byłam juz mamą...w to też nie chce mi się wierzyć:D Gdybyśmy sie nie spotkały na kafe...to wszystkiego naj, naj! Piękny wiek 🌼🌼🌼

Gość może być i tak
Dzięki za miłe zaproszenie, ale hm... jak Ci to powiedzieć...Ja troszkę inaczej sobie poświętuję, bo mając 48 urodziny jednak inaczej partzę na świat.:D Ale baw się świetnie, może też odnajdę ten topik i spotkamy się jednak na interpokoleniowych urodzinach:D

Ja w prawdzie nie mam w lipcu urodzin, ale jestem w Twoim wieku, więc gratuluję Tobie i sobie, że jeszcze tyyyyyyyyyle przed Nami... :)

Gość zakochana chyba
Dziękuje wam kochane :D 👄 ciesze sie ze mam juz tyle latek chociaz z drugiej strony, tęsknie za wszystkim co juz mineło (beztroskie dzieciństwo, lalki , zabawki) wtedy nie wazne było to ile koncze lat, tylko co dostane na urodzinki :D a teraz hehe czekam tylko na samą date :D kurcze nie moge sobie wyborazic jak będe konczyc 48 latek tak jak kolezanka ;) ciekawe czy sie bardzo zmienie, czy tez sie będe tak cieszyc czy mi to minie

Gość Może być i tak
w tym wieku nie będziesz sie może bardzo cieszyć, ale też nie ędziesz robić problemu. Tylko jest to czas podsumowań: Mój syn- wspaniały przyjaciel za rok broni 3 magisterki, mam wspaniałego partnera, za którego wyjdę. Mam własny sklep, kiedyś go wynajmę za niezła kasę, Mam drugi sklep, który już wynajmuję. mam dwa własne mieszkania, jedno wynajęte. Wyglądam całkiem całkiem i n razie jestem zdrowa. \ W tym wieku to się liczy. I jeszcze jakieś zabezpieczenie materialne na sstarość, bo do ytej pory tylko się dorabiałam, a tyle pięknych miejsc trzeba zobaczyć...