Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Chłopak RYBY !!!! Jaki jest ??Czy na serio potrafi kochać ??

Polecane posty

Jak w temacie .. Kto był z rybką ?A może jest nadal ??A może ktoś z Was jest rybką ??Ja jestem z rybką już 2 lata .. i do dziś nie umiem Go zrozumieć :( Jest strasznie zmienny :(

Gość Beksa22
Oj,zmienny...i skomplikowany

Gość dstcuvjghi
nie jest zimny ale zgadzam się że zmienny i bardzo ulega wpływom - nie zawsze tym dobrym :/

Gość wiosenna mgla
Ja jestem rybka (ale kobieta) i przyznaje, ze zmiennosc chaerakteru to typowa dla nas cecha.

Gość Beksa22
Wyobraźcie sobie dwie Rybki razem...właśnie jestem w takim związku

Gość oj tak tak 0
oj tak tak mój partner heh rybka powiem że dobrze ze się rozstaliśmy bo pewnego dnia byśmy się pewnie zabijali hehe a Ja raczek i w takim duecie niestety sei rybki nie sprawdzają i moja mamcia taki sam układ i tez sobie narzeka na ojczulka o i dodam ryba zawsze musi mieć racje bo wie swoje heheheheheheh

Gość wiosenna mgla
Ja na szczescie jestem z Baranem ktory potrafi mnie ustawic do pionu:)) inaczej to bym sie calkiem rozpuscila:)))

Zmienny, słucha jednym uchem - drugim wypuszcza, potakuje i zgadza się na wszystko...po czym i tak robi co chce, egoista pozujący na superkumpla, narcyz, zyje chwilą, hedonista z wszystkimi tego konsekwencjami, słaby psychicznie - to charakterystyka moich dwóch rybek byłych. A wszystkie horoskopy mówiły, że pasujemy do siebie idealnie. Człowiek uwierzy we wszystko gdy mu to pasuje. :-D. NIGDY WIĘCEJ RYB

No i potrafi kochać miłością stałą i szczerą - siebie samego (to też o moich byłych)

wiosenna mgla-czesc:)Jam tez owca,pierwszodekadowa.Maz-ryba pierwszodekadowa.Obydwoje mamy mocne charaktery:konkretni,wiemy,czego chcemy itd.Najzabawniejsze jest to,ze ani ja ani maz do standardowych opisow naszych znakow niezbyt przystajemy-ja anielsko cierpliwa,nie jestem zbyt uparta,za to on...calkowite przeciwienstwo;)Tak czy inaczej,nam taki uklad wychodzi na zdrowie:) pozdrawiam.

zmiennny i to bardzo...ogien i woda...jak znak wskazuje dwie ryby plynace w innych kierunkach...podlega wplywom...szuka nierealnego...mimo ze pragnie byc kochanym i dawac milosc nie potrafi sie w tym odnalezc...nie jest zlym czlowiekiem...zagubiony pomiedzy realiami zycia ( zdobycie wykszatlcenia, kariera, w miare dobre finanse) a miloscia romantyczna...nie wie co wybrac...nie umie polaczyc obu spraw...duma ktora samego go gubi...wierny ale nie jest staly w uczuciach...tchorz....zdystansowany az za bardzo...trudnosci z okazywaniem uczuc gdy zdobedzie ofiare...gdy zdobywa jest jak ksiaze z bajki ... czarujacy ponad miare...magiczny wrecz...ehhhh... i nadal Go kocham :( mimo tego co zrobil

Gość faceci ryby
to najgorsze skurwesyny jakich znam, taki potrafi kochać, ale tylko siebie, wszystko i wszystkich ma w dupie, liczy się tylko to co mu pasuje i to dotyczy także związków, jak mu pasuje będzie aniołem, jak mu się znudzi to wdepcze partnera w ziemie jak robaka i odejdzie nie ogladającąc się wstecz. zimny, wyrachowany skurwesyn udający ciepłego misiaczka, ale do czasu

Gość dejzi69
debil. moj narzeczony jest pod najpiekszyniejszym znakiem na swiecie. jest waga. ryby sa zmienne i maja problemy z glowa.

Gallardo...może nie jest...a może jeszcze tego nie odkryłaś..

Jedną z najważniejszych cech facetów ryb jest zdolność do przekonania wszystkich dookoła, iż nie posiadają wad. Potrafią manipulować, wykorzystywać oszukiwać w tak uroczy sposób, że wszystko prawie uchodzi im na sucho. a osoba oszukana czuje się często winna wobec nich. to niesamowici manipulatorzy

i zauważyłem że strasznie kontrowersyjny jest to znak jak sok pomidorowy jedni go nienawidzą inni uwielbiają

Ryby to najgorsze, dwulicowe mendy. Latami potrafią udawać miłość, by po ślubie całkowicie zmienić się w tyranów. Poza tym śmierdzą i często popadają w alkoholizm. Najsłynniejsze ryby to: Hitler, Stalin i Kim Ir Sen.

czyli zjeb :D:D:D:D:D wydusić wszystkie ryby :D idę popełnię samobójstwo dla świętego spokoju sepuku a co jak się zabić to w ciekawy sposób :D:D

Gość gabbiśś
mam to samo ja baran on ryba i chyba coś w tym jest - muszę go czasem wstrząsnąć i sprowadzić na ziemię sam mi powiedział że dzięki mnie nie błądzi ale oprócz tej zmienności jest kochany czuły i troskliwy potrafi da się wytrzymać ;)

kolejni wykolejeńcy Michał Anioł, Mikołaj Kopernik, Fryderyk Chopin, Wiktor Hugo, Liz Taylor co jest temat sie wam wyczerpał ??

Gość do mnie podbija taki jeden pan
rybka, a ja skorpion jestem...