Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooh layla

whole lotta love - angielski

Polecane posty

Gość ooh layla

jak zaprzeczyć zdaniu "i wanna whole lotta love"? z góry dzięki za pomoc :)

Gość fan led zeppelin typu bear
A na cholerę ci zaprzeczać ?

Gość te verde
i ain't wanna whole lotta love :P

Gość fan led zeppelin typu bear
A propos, właśnie słucham "Whole lotta love", zaj/ebisty kawałek :classic_cool: 🖐️

Gość a czyj to kawalek santany

Gość te verde
:D

Gość ooh layla
bo zastanawiam się, na jakie słówko wymienić słowo "whole" przy przeczeniu :D przy okazji słuchania tegoż zacnego kawałka :-) fan led zeppelin typu bear - 🖐️

Gość te verde
O fuuuj, czy ktoś naprawdę używa tej wody kolońskiej? Fuj! :O :D

Gość do te verde
Nie irytuj się, wcale się nie poszywam... W polu "pseudonim" wpisałam tylko nazwę tego śmierdziucha, bo "Te Verde" kojarzy mi się tylko z męską wodą kolońską, dość wątpliwej urody 🖐️

daleko mi do irytacji, to radosc :P choc przyznam, na poczatku pomyslalam ze to wyrafinowany podszyw. a co do wody, nie znam, wnioskuje ze na szczescie

Gość do te verde
W sumie, gdyby się zastanowić... Fajnie byłoby mieć swojego podszywacza :classic_cool: Nawet, jeśli jego teksty należałyby do tych najbardziej betoniastych i najmniej sensownych :D

ale ten byl wlasnie swietny, nie myslalam ze mnie taki mily podszyw spotka. a jeszcze chwile temu uznalam ze nie bede musiala sie zaczerniac, bo jestem tak nudna, ze nikt sie pode mnie nie podszyje :)

Gość do te verde
a teraz coś w związku z tematem, poniekąd: http://youtube.com/watch?v=jN-_up5dSW0 nie polecam osobom, które planują w najbliższym czasie położyć się spać... i grzecznie spać ;)

Gość do te verde
million... tak po prostu? :D ten byłby kompletnie oderwany od tematu, coś w stylu wejścia do tramwaju i zamawiania batoników przez kasownik :)

wiesz, nie jestem pewna czy whole lotta love jest dobre na kolysanke... klocilabym sie a tak na marginesie, wracajac do śmierdziucha, ja mam wode toaletowa - damska - zielonoherbatowa, i ona pachnie cudownie :P

Gość do te verde
n i e polecam - "nie" zostało wklepane z twardą spacją i zostało w poprzednim wersie, razem z linkiem - można je przeoczyć. te verde to zapach, a raczej zapaszek :O męski, paskudny jak wszyscy diabli. na drugim marginesie - zwykle używam le baiser du dragon od cartiera, tłumacząc na polski - pocałunku smoka, ale na lato przerzucam się na coś lżejszego, świeższego, w tym sezonie jest to ogródek nilowy - jardin sur le nil, hermes. tyle jeśli chodzi o (auto)reklamę :D

ech, slepne - tam faktycznie jest 'nie' ;) nie omieszkam sprawdzic tych zapachow, a noz zmienie upodobania ;) [przeczytalam ogórek zamiast ogórek i sie zajaralam, oj, trzeba juz isc spac...]

ech, slepne - tam faktycznie jest 'nie' ;) nie omieszkam sprawdzic tych zapachow, a noz zmienie upodobania ;) [przeczytalam ogórek zamiast ogórek i sie zajaralam, oj, trzeba juz isc spac...]