Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicaaa

ZMYWARKI!!!

Polecane posty

Gość tajemnicaaa

Od paru dni używam zmywarki Bosch SMS 50M02EU - pytanie dotyczy czasu mycia w progranie ECO ,AUTO i GARNKI ? Czytając ile inne zmywarki zmywają to ta bije rekordy ECO-2.34, Auto -2.28, Garnki 2.20 czy Wasze też tak długo zmywają?

tak, tez mniej wiecej ok2 godzin (ale ja mam inna zmywarke), tez sie zdziwilam ze takie zmywanie dluuugo trwa:D

U mnie podobnie z tym czasem mycia. Ale ja zawsze na 30 minut włączam. Z garnków praktycznie nie korzystam a jak już to jeden myję ręcznie bo mi szkoda miejsca w zmywarce na niego. :P

Gość tajemnicaaa
czyli jednak :/... w tej zmywarce czas można przyspieszyć dwukrotnie , ale więcej prądu i wody podobno bierze! więc lepiej żby myła dłużej ,ale 2,5 godziny to mimo wszystko długo

Gość tajemnicaaa
a da się tak na 30 min? szkoda że w mojej nie ma takich możliwości

U mnie jest. Myje 30 minut w 60 stopniach. Ja właśnie specjalnie szukałam takiej, żeby miała krótki program bo ponad 2 godziny to strasznie długo.

Gość tajemnicaaa
dobre :)

Gość tajemnicaaa
szkoda że przed zakupem o to nie pytałam ale tak to już jest ....mądry Polak po szkodzie ;) ....a nastepna zmywarka za 20 lat

Też w ostatniej chwili sobie pomyślałam o tym. :P Ale co do tych 2 h to też tragedii nie ma. Ważne, że nie będziesz miała pomarszczonych dłoni jak zmywarka motorniczego. :D

Gość zmywarki nie dla idiotek

Gość tajemnicaaa
zmywarka motorniczego była niedawno "moją zmywarką" i jak narazie była trochę dokładniejsza , i nie zostawiała tylu białych plam na wszystkich naczyniach :/

Gość gość
hwLkGDOthoGAddNwYG3R4aVt