Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodzi czy nie

codziennie do solarium - szkodzi?

Polecane posty

Gość szkodzi czy nie

Chcialabym chodzic do 23 lipca codziennie do solarium - raz na mocne a raz na slabe... tak co drugi dzien...mozna?

Gość nie dasz rady 11111
lepiej co 3 dni po 10 minut a tak spalisz skórę, będzie ci schodzić i po ptokach kasa wydana w błoto i jeszcze pewnie dermatologa zaliczysz a przed solarką używaj masła kakaowego ziaji pięknej opalenizny życzę :)

Gość lepiej odrazu
na 20 minut :O albo i 40 :O

Gość szkodzi czy nie
ale ja chce na mocnym zaczac od ok 8 min no to moze co drugi dzien?

Gość ona jest
piękna :classic_cool:

skora strasznie sie starzeje jak sie chodzi na solarium, zalecane jest chodzenie 3 razy w tygodniu - to juz MAX !!

ja na poczatku chodze co 2 dni po 10minut, jak juz sie opale to chodze 2 razy w tygodniu po 15 minut I wcale mocno nie jestem opalona chyba ma taką skóre ze do pewnego momentu sie opalam jak przesadze to jedynie mi skora schodzi.

Gość ja no właśnie ja
można, ale psujesz sobie skórę. Nie wierzyłam w te teksty dopóki ostatnio nie spotkałam znajomej mojej mamy. Zimą lata na solarium - min. 2 razy w tygodniu,latem się opala. Ma 45 lat, jej skóra wygląda jak u 70-latki - mega zmarszczki, jest sucha, po prostu masakra... I to zaczęło się robić dopiero teraz, po kilku latach i nawet najdroższe kosmetyki,na które rocznie wydaje jakieś 20-30 tyś nie pomagają...

pijawka - ale paskuda z tej baby. ja bylam 2 razy w tym roku tylko w solaarium z przerwa 3-dniowa. Jak sa mocne lampy to sie opalisz od razu. Mnie wzielo, wiecej nie ide. Doprawie sie jescze słonkiem. Pamietaj - spalone baby sa blee

Przedwczoraj byłam na 15 ... wczoraj byłam na 15 ... i jakoś skóra wygląda normalnie :D zero oparzeń ;) Proponuje łózka brązujące ... nie spalisz się, skóra od razu będzie brązowa ... ale po jednym razie niestety nic nie zobaczysz, potrzeba systematyczności !

Gość szkodzi czy nie
jakie lozka brazujace? co to jest? Ja jestem jestem balada bardzo .. dla mnie odcien pudru - kosc sloniowo jest za ciemny..to sobie wyobrazcie.. Opowiedz mi cos o tym lozku brazujacym prosze

Gość samoopalacz rulez
JA tam wole byc blada niz miec zmarchy. :P

Gość szkodzi czy nie
ja jednak teraz chce byc opalona..jak widze tyle ladnych dziewczyn ladnie opalonych i jak zobacze na siebie..;/ blada kupe to az mi sie odechciewa

Gość hmmm szkodzi czy nie
przekonasz sie o tym za kilka lat. :classic_cool:

Matko :O chcecie chodzic na solarium nie majac o tym zielonego pojęcia. Łózka brązujące maja specjalne lampy, dzięki którym nie spalisz raka.Skóra automatycznie opala sie na brązowo ... Jednakże po jednym razie efektów raczej nie zauważysz, trzeba pochodzic pare razy. Teraz łózka brązujące są na każdym porządnym solarium ... z czasem pewnie zastąpią całkowicie zwykłe lapmy

Gość RONIA _1
:o :o :o a ja myslalam ze takich pustaków juz nie ma...............

a ja mam 21 lat i jeszcze ani razu w solarium nie bylam i nie zamierzam, boje sie strasznie o zmarszki ;/

Gość ojifgvdkclpoejwis
włos mi się jerzy na głowie jak czyta się takie rzeczy. obecnie laski chyba są bardziej już rozgarnięte i mam nadzieje ze wielkie buum na solarium już minęło. bo to co to robi ze skora to masakra. poza tym dziewczyny - jak wyglądacie jak skwarek kiełbasy to wcale nie jest ładnie!!!!

Gość hosenka
bo jeśli się już chodzi na solarium z taką intensywnością to trzeba przynajmniej skórę dobrze zabezpieczać i lepiej o nią dbać. ja zawsze po solarium obowiązkowo smarowałam się kolagenem i nie dość, że dzięki temu uzupełniałam to co straciłam pod lampami hehe, to też jak się za mocno spiekłam to przynosiło mi to taką mega ulgę.

Gość HHHHHHHHHHahaha
taa hosenka myślisz że jak się posmarowałaś kremem z kolagenem to solarium ci nie zaszkodziło. Hahahahahaha :D

Gość Heidi Klummm
skóra od solarium nie starzeje sie w ciagu miesaica :D trwa to dłuzej, nie widać tego od razu dlatego własnie solarium jest tak paskudne. Do tego wychodzą plamy których sie niczym nie zlikwiduje, żadna gwiazda nie smazy sie na solarium, smaruja sie samoopalaczami lub korzystaja z solarium natryskowego. Jak chcesz autorko za pare lat wygladac 10 lat starzej to chodz ile chcesz

Gość hosenka
ja nie twierdzę, że wtedy skutków solarium nie ma żadnych i że zupełnie nie szkodzi!! uważam tylko, że jak już się poddaje pewnym zabiegom (w tym wypadku solarium) to że warto właśnie pomyśleć o tym żeby odpowiednio dbać o skórę !! tym bardziej, że jak zaczęłam PO stosować kolagen to naprawdę widzę różnicę w wyglądzie skóry, niż wtedy jak nie używałam niczego. no i uczucie ulgi jak się bardziej przypiekę - bezcenne :P

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tiaaa za pare lat jak ktos Ci da 10 lat wiecej to Twoja mina tez bedzie bezcenna, żadne kremy nie zniweluja skutków solarium to tylko złudne uczucie na chwile