Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

jak to zrozumiec/

Polecane posty

Witma wszystkich, mam pewien problem.... i sama nie umiem sobioe z nim poradzic, a mianowicie chodzi o to ze nie umiem zrozumiec swojego bylego chlopaka.... nie jestesmy juz ok roku, a on ciagle do mnie wydzwania i opowida min. o swoich podbojech milosnych, wypytuje sie o wszystko...nie wiem jak ja mam to rozumiec, za dlugo to trwa,,,, a ja sama nie wiem co do niego czuje, on nie chce dac nam szansy ja juz wiele rzay probowalam ale on nieee;/

dziewczyno, to zrozumiałe że on najnormalniej w świecie próbuje wzbudzić w Tobie zazdrość i stan pernamentnej niewiedzy co do tego jak masz się zachowywać. ja bym zmieniła numer. trzeba być twardą ;>

powiedzial mi teraz ze zakochal sie w 18-nastce, boli ale staram sie byc silna, nie rozumiem go poprostu,chcialabym zapomniec, ale on ciagle robi mi ta cholerna nadzieje;( sama nie wiem co robic, jestem teraz twarda, bo przeasadza swoim gadaniem, ale nie wiem czy dam rade, jak jest ta cholerna chcec bycia z nim

Przyzwyczajenie. Tez tak mam. Ja jestem w szcześliwym związku ale codziebnnie myślę o byłym.I mam z Nim codziennie kontakt.On Ci nie daje nadzieji Ty ja sama sobie robisz. Przeciez on wyraźnie mówi,że nie chce z Tobą być. Jak nie umiesz docenić kontaktu z Nim to zerwij go.

kumpela;/sama nie wiem... to krazyl by kolo sali gdzie ja jestem i obserwowal;( moze i maice racje, ale codziennie do mnie dzowni

zerwij z Nim kontkat bo przez to nie bedziesz mogła wejść w żden związek. A on dzwoni bo byliscie razem i jest Twoim przyjacielem.Pomysl czy jak ktos ma jeszcze jakies uczucia do kgos to by mu powiedział, że się zakochałw kims innym???

moze na zlosc mi chcial zrobic, ja tez mu mowie ze zakochana jestem w kims innym:) tak sobie dogadujemy, a jego kumpel zawsze sie mnie o niego wypytuje :0 a co ja mam miec do tego;(