Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia 20

Kochani tylko wy teraz możecie mi doradzic co mam zrobic..........?!!!.

Polecane posty

Gość Gabrysia 20
Ale nie planowałam czegos takiego , wiec nie miałam prezerwatywy, a w szkole to był bardzo dobry chłopak z dobrego domu :( Może to ten kolega który się podłączył :o A już nie chcę nawet słyszec o zadnych wieczorach - NIGDY !

Gabrysiu, powinnaś pójść do lekarza. Najlepiej do ginekologa. Przypisze ci jakiś antybiotyk. Dzięki temu objawy (owe zmiany skórne w obrębie sromu) szybciej minął.

Gość kiedy ja sie upilam ktorys raz
jak dla mnie dziewczyno masz przejebane :) tyle Ci powiem ... powiesz chlopakowi ze nie chcez seksu a on sie spyta dlaczego? a Ty yyy ooo noo bo... i zgoon jedno klamstwo drugie i nastepne...i tak ciagle bedzie nie rań go i sie przyznajj....

Gość Gabrysia 20
Nie moge się przyznać, bo boję się o niego, gdyby nie był w wojsku to może bym mu powiedziała, ale w tej sytacji nie mogę :( Florku, dzis pojdę do gina, a myslisz ze do soboty mi przejdzie wszystko i będę mogła mu dać ciipki :) ???

Gość jakooooś
nie mogę uwierzyc ze to prawda.... jeśli tak to lec do lekarza a chłopakowi jesli chcesz z nim byc nic nie mów, no jeśli sam sie nie dowie od kolegi kolegi, który na pewno sie pochwali jak łatwa jesteś

Gość jakooooś
prowokacja jak nic.....

Osobiście wątpię żeby ci to przeszło Gabrysiu do Soboty. Trzy dni to trochę mało na wyleczenie choroby. Chociaż może...

Gość jakooooś
a moze zapytaj sie tych facetów którzy cie przelecieli na co są chorzy...jak oczywiscie imiona pamiętasz

Gość Gabrysia 20
No pamiętam, do szkoły z nimi chodziłam Nawet dali mi nr kom. moze napisze smsa czy cos im dolega ?:(

Gość jakooooś
z tym, ze niektóre choroby u facetów nie widac...a moze zansz inne laski które z nimi sypiały.... ten twój facet na pewno sie dowie

Gość Gabrysia 20
Chociaz do konca nie jestem pewna, czy od nich sie zarazilam. Bo potem spotkalam chlopakow z liceum i ze wszystkimi to zrobilam po kolei :( A bylo ich 12 :o

Gość jakooooś
:D...wciągam sie w prowokację :)

Gość jakooooś
to gabrysiu panienski jak nic zaliczyłaś ;)

Gość Gabrysia 20
i mam ochote na powtorke 😭

Gość Gabrysia 20
z 12:20 to jakis podszywacz wredny !!!! Z zadnym innym nigdy nigdzie nie poszłam !!!!! TAK, taki nie udany z konsekwencjami wieczór panieński :o Załuj e :(

Gość no patrzcie cnota się odezwała
ona jest dokładnie taka jak ta z dowcipu: Dziewczyna z takiej zabitej dechami wsi poszła do spowiedzi, no i ksiądz widząc dorodną pannę pyta: - a sypiasz ty z chłopakami? Ona na to: - nigdy! A bo to da taki pospać?

Gość jakooooś
:D

Ludzie, nie podszywajcie się pod innych. Jak nie macie nic do powiedzenia, to nie mówcie nic. Później w treści danego tematu trudniej jest przez to uchwycić to co rzeczywiście ważne.

Gość Gabrysia 20
No własnie, przez to już odniechiałao mi sie tu pisac :o Wiesz Florku jestes fajny, ciebie to mozna chyba lubieć , prawda ? :)

Gość jakooooś
Florek - ty to na poważnie bierzesz??

Gość kiedy ja sie upilam ktorys raz
dla mnie nie jest normalne ze mozna kogos zdradzisc :|:|:|:| Kochasz - to kochasz , ni kochasz masz zdradzac - zerwij Jak jej moze na nim zalezec skoro go zdradzila? w ejdna noic z dwoma hujami !!:|:|:| Myslisz ze oni o tym zapomna? bedzie im sie chcialo seksu beda Ci sms wysylali :|

Gość Miłość to
Miłośc to znaczy przebaczac, przebaczać, przebaczac...ja też zrobiłam kilka głupstw, o których poxniej powiedziałam swojemu facetowi...wybaczył...od tego czasu doceniam to , co mam...I nie ma dla mnie chwil słabości...