Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia 20

Kochani tylko wy teraz możecie mi doradzic co mam zrobic..........?!!!.

Polecane posty

Gość Gabrysia 20

Witam Nie wiem zupełnie jak zacząc, ale muszę to z siebie wyrzucic i prosic o poradę :( Minaowicie, mam 20 lat i mam chłopaka który jest obecnie w wojsku bardzo się kochamy a po jego powrocie z wojska planujemy ślub :) Jakiś czas temu, moja przyjaciólka wyciągła mnie na dyskotekę, namówiła mnie bym nie siedziała tak sama w domu oczekując na niego. Poszłam. Tam spotkałam moją dawna szkolna sympatię, prawie ze szkolna miłość, On był ze swoim przyjacielem, prosił mnie bym wyszła z nim na zewnątrz gdzie miał zaparkowany samochód, porozmawiac w spokoju - zgodziłam się. Nasza rozmowa nie wiem kiedy zmieniła się w przytulanie, a wypite dwie lampki wina za duzo zrobiły swoje. Doszlo do zbliżenia czyli sexu a co najgorsze zdrady mojego narzeczonego. Nie będę ukrywać, że zrobiłam to nie tylko z tym kolega ale i jego przyjacielem. Nie wiem dlaczego tak się potoczyło, może w danej chwili myslałam, że to szaleństwo ostatniej wolnej nocy :( Teraz nie wiem skąd i dlaczego ani co to jest na moich wargach sromowych i pochwie zrobiła sie dziwna biała opryszczka która bardzo mnie swędzi. Jak tylko podrapię to taki ropny wysięk z tego się robi :( Mój chłopak ma przyjechać na upragniona przepustkę w ta sobotę. Boję się, że może to być jakas choroba, a nie chce go zarazić. Tak bardzo się kochamy i tak z utęsknieniem czekalismy na ta chwile by spragnienie wpaśc w swoje objęcia. czy powinnam teraz odmówic mu sexu ? ale jeżeli nie odmówię to boję się że może to przejść na niego :((( Błagam pomóżcie mi wyjśc z tej matni - bo chyba sama się zadręczę :((( I nie wyzywajcie mnie od najgorszych bo taka nie jestem :((

Gość i ro kippska prowokacja

Gość Gabrysia 20
najgorsze jest to, że przed chwilą przyszedł listonosz z listem poleconym i .........nie wiem jak to powiedzieć, ale stało się. Kochaliśmy się jak dwa mopsy, ale najgorsze jest to , że przyjezdża mój chłopak i nie wiem czy moge z nim iść do łóżka, o nie chce go czymś zarazić. Pomóżcie!

Gość Gabrysia 20
I tylko możecie mi tyle powiedziec ?? :( To nie prowokacja, wstyd się przynac, ale tak było :(

Gość Gabrysia 20
jestes głupi nigdy nie robiłam tego z nikim obcym, z listonoszem też nie !!!! Tylko wtedy raz, pomyslałam, ze może to taki pańieński wieczór :(

Gość Gabrysia 20
JESTES DURNYM PODSZYWACZEM !!! NIKOMU NIE OBCIĄGŁAM I NIE OBCIĄGAM !! tO SIĘ STAŁO WTEDY - NIE WIEM CO MAM ROBIC ??????????

Gość Gabrysia 20
Rafale, ale wiesz, boję się ze jak chłopak jest w wojsku to może sobie coś zrobić :( Było wiele takich przypadów :(( ja juz nigdy czegos podobne nie zrobię, ale jak teraz mam się zachowac z ta opryszczką :(

Gość Gabrysia 20
oni tak mnie wtedy podniecili, że musiałam się im oddac i to ANALANIE dwóm jednocześnie

Gość to nie opryszczka
ale AIDS, zanim chłopak przyjedzie umrzesz, więc sprawa się sama rozwiąże

Gość Gabrysia 20
Wygłupiacie się !!!!!! Proszę o rzeczowe porady....boje sie o niego :( bardzo załuję tego co zrobiłam :((((

Gość Gabrysia 20
Nie puściłam się haniebnie !! Wszystkie koleżanki mówia, ze tak ma wygladąc noc panienska !!!! A ja teraz mam moralniaka i opryszczkę :(

Gość co ty masz za koleżanki
skoro ci tak mówią? widocznie takie same puszczalskie jak ty :O

Gość Gabrysia 20
Ja nie jestem puszczalską, nigdy go nie zdradziłam, tylko tego jednego wieczoru i bardzo tego załuję. Nawet starałabym sobie o tym zapomniec, ale niestety pozostał swędzący slad :o

Gość co ty masz za koleżanki
a wiesz że opryszczka narządów rodnych jest nieuleczalna? Zaleczysz ale będzie co rusz powracać. Poczytaj sobie w necie o tym. Trzeba było myśleć głową a nie ....

Gość ANETTE1
ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA ZEBY TWÓJ UKOCHANY TEZ COS W WOJSKU ZAŁAPAŁ W RAMACH WIECZORU KAWALERSKIEGO I OFIAROWAŁ CI TO W ŚLUBNYM PREZENCIE:)

Gość no pisarka z ciebie marna
jak można takie coś wymyślić.

Gość Gabrysia 20
Nie podszywaj się idioto, w ciązy nie jestem bo ma pigułki !!! Tylko to coś co nmnie swędzi :o

Gość zero na 10
o/10 :D :d hahahah

Gość Gabrysia 20
jaka znów pisarka :( Napisałam co było i co czuję, moralniak mnie zzra, a wy mnie jeszcze dobojacie :( Oooo ..kurcze jak swędzi😭

Gość Gabrysia 20
rewolucjonisto !!!! nie pozwalaj sobie za dużo, dobrze ??!!!!! Nie jestem zadna szmatą i pijaczką - TO BYŁA CHWILA SŁABOSCI teraz załuję !!! A DZIWKI NIE ZAŁUJĄ - CZUJESZ RÓZNICĘ ??!!!!!

Gabrysia, prawdopodobnie zostałaś zarażona opryszczką narządów płciowych. http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,63985,,,,37395161,P_MEDIMEDIA_CHOROBY.html Niestety, tego się nie da wyleczyć. Nawroty choroby będziesz miała do końca życia. Pewną diagnozę uzyskasz po wizycie u ginekologa.

Gość tomek z wieliczki
to proste, idź do spowiedzi i po sprawie. :D

Gabrysia, jeszcze jedna ważna sprawa. Dopóki objawy nie ustąpią, to nawet nie myśl o seksie. Pierwszy atak choroby jest najdłuższy i trwa 3-4 tygodni. Kolejne ataki, które niestety będą pojawiały się do końca życia, będą trwały około tygodnia. Powołuję się na serwis Zdrowie, portalu gzeta.pl

Droga Gabrysiu Zrób tak: Jak twój chłopak przyjedzie daj mu doopki niech się zarazi. Potem będziesz śledzić jak choroba roznosi się po twojej wsi czy mieście i będziesz wiedzieć z kim cię chłopak zdradza. Ewentualnie możesz zrobić przegląd peezd koszarówek które działają w pobliżu jego jednostki i efekt będziesz mieć podobny. Będziesz wiedzieć które ruchał :classic_cool:🖐️

Gość Gabrysia 20
jesteście wszyscy poyyebani za wyjątkiem Florka który mi naszemu związkowi dobrze zyczy Obrażanie mnie i potepiacie a sami HARATACIE się gdzie popadnie i z kim popadnie

Gość popieram rewolucjonistę
mówisz że tylko ten raz się potknęłaś, a przecież jeszcze czeka cię prawdziwy wieczór panieński przed samym ślubem a tam to już z obowiązku się puścisz bo koleżanki powiedzą że tak trzeba. Jesteś żałosna z tym wybielaniem siebie.

Maniek, trochę powagi. Dziewczyna jest paskudnie chora a ty się z niej nabijasz.

Gość kiedy ja sie upilam ktorys raz
.. ja bym miala wyrzuty sumienia :| Kurwa! albo ze mna cos nie tak albo z wami! skoro moj byl w wojsku i czekalam na neigo tyle czasu i jezzce za granica! i teraz tez! a lacznie juz 5 lat jestesmy i jest to moj narzeczony! i nigdy sie nawet nie przytulilam do obcego chlopa!! ani nawet nie pocalowalam! fuuj brzydze sie tego! Jest jeden to jeden! a nie na boku cos! ...;/ Przyznaj sie!! A ta grzybica czy opryszczka na cipie nie minie Ci tak szybko..

Gość kiedy ja sie upilam ktorys raz
Florek...mogla uzyc prezerwaatywy ...;/