Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz78

Mam pytanie do facetów, jak długo jesteście wstanie wytrzymać z kobietą

Polecane posty

Gość Dariusz78

bez zdrady, która was nie kocha i nie chce z wami sexu???

Gość zły wilk
długo nie wytrzymamy,a dlaczego pytasz?

Gość Dariusz78
Bo ja też zradziłem - po trzech latach - i pewnie szukam usprawiedliwienia

Gość Dariusz78
Ale jsk się jest w małżęństwie i ma się dziecko - chyba nie jest tak łatwo kończyć

Gość bo faceci nie wiedzą że
kobieta po urodzeniu dziecka ma naturalną niechęć do seksu spowodowaną tym, żeby nie zajść ponownie w ciążę gdy poprzednie dziecko jest malutkie, jak jeszcze chodziliśmy po drzewach wyżywienie 1 dziecka było trudne, a co dopiero 2, stąd kobieta traci ochotę na seks trzeba było się z tym liczyć jak jej dziecko robiłeś

Gość Dariusz78
W tym tylko problem, że tak już było, zanim zanim urodziła dziecko!

Gość bo faceci nie wiedzą że
to po co jej robiłeś to dziecko? trzeba było poszukać kogoś, kto ma podobny temperament i tak uważam, że faceci to oblechy i zwierzęta niezdole do zapanowania nad instynktem, ja się nie puszczam po kątach jak mi brakuje sesku, nie ma to nie ma, wytrzymam bez

chciałam zdementować tą bzdure jakoby kobieta po urodzeniu dziacka miala naturalną niechęć do sexu- w większości przypadków jest to niechęc do mężów, nie do sexu:D

Gość Psychoza81
Moja mnie kocha, chce sexu na okrągło i tak nie mogę z nią już wytrzymać. Chyba właśnie to, że chciałąby na okrągło mnie od niej odpycha bo staje się przez to mniej atrakcyjna i dostępna tak "od ręki", na pstryknięcie palców. Dlatego już zaczynją mi chodzić po glowie jakieś głupie myśli o zdradzie. Jak nie kobieta nie chce - źle, jak chce za czesto też źle :/

Gość kochana druga żona
\"ja się nie puszczam po kątach jak mi brakuje sesku, nie ma to nie ma, wytrzymam bez\"------>>> bez seksu można przezyć, jesli się kocha i jest się kochanym (choroba, wyjazdy itp.) Pytanie podstawowe brzmi ile można żyć BEZ MIŁOSCI??? Powiem Wam, można długo tylko po co? Bez miłości w unieszczęśliwiającym związku nie warto życ ani minuty. Miłość jest najwazniejsza. Gdy spotkasz prawdziwą miłość nie masz wątpliwości.

Gość Psychoza81
I to była trafna uwaga :)

Gość Psychoza81
Zazwyczaj prawdziwa miłość po kilku latach wygasa i przekształca sie w przyzwyczajenie. Dlatego ja już prawie przestalem wierzyć w prawdziwą, bezinteresowną miłość. Tak to byłem raz zakochany...jak miałem chyba 18 lat. Teraz...wszystko trzeba z dystansem traktować, bo ludziom troche sie z czasem miesza w głowkach.