Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Czy ktoś z was ma pokój z aneksem kuchennym? Czy to praktyczne ?

Polecane posty

Gość tez będę miała aneks i nie mam
już wiem co to jest wenge. jestem prawie w 100 % zdecydowana na czarne lakierowane na połysk fronty plus szkło plus stal,nawet mam wstępna wizualizacje projektu.pisze że prawie zdecydowana, bo każdy mi odradza.

a mnie sie meaaa twoje mieszkanko bardzo podoba! kolory i w ogole.. Powiedz jakei koszta mniej wiecej z tego wychodza?

Gość zajdz z nim w ciąze
kolor/rodzaj drewna bardzo zresztą ładny i elegancki ja mam takie panele na podłodze w całym domu + szafki w kuchni czy jest masówką? wątpię - jest cholernie drogi.

Gość I love love
nie to ładne co ładene, ale to co się komu podoba.koniec. ale z tą cholerną drogością to poprzedniczka przesadziła.

Gość zajdz z nim w ciąze
Wenge 15 x 90 x 450-1200 mm cena za 1m2 - 340,00 zł Mahoń.15 x 90 x 300-1200 mm cena za 1m2 - 145,00zł brutto

Gość I love love
akurat jestem na etapie szukania podłogi z desek, i w sumie wszystkie nie panele są mniej więcej w podobnej cenie.wiadomo ze grubosc,producent,lamele itp. ale o podobnych parametrach mają mocno zbliżone ceny.

Gość wenge to masówka
kazdy to kupuje, za 3 lata nie bedziecie mogli na to patrzec. poza tym jak 3/4 mebli i podlóg to obecnie wenge to sila rzeczy wam sie podoba.wenge sux

nadia - meble kuchenne to koszt u nas 1000 zł/m2 remont całego mieszkania 55 m2 kosztował mnie 35 tys

a do kogośtam co się czepia, że mam wenge... powiedz mi, co ci się nie podoba w tym, że moja kuchnia jest w wenge??? przebywasz w niej? gotujesz w niej? musisz na nią patrzeć?? NIE!! miałam do wyboru kuchnie z wielkiego katalogu. skoro wybrałam wenge to znaczy, że mi się ono podoba - czyż nie?? więc swoją kuchnię urządzaj tak jak ty masz na to ochotę. p.s. żaden z moich znajomych ani rodziny nie ma nic w domu wenge, więc nie wiem gdzie to takie popularne jest :o

Gość nie mam nic do twojej kuchni
tylko do wenge. wejdz na pierwsze lepsze forum to zobaczysz ze 3/4 to wenge

a co mnie to obchodzi??? nie widziałam jeszcze u nikogo na żywo wenge

no i co? a ja widziałam i mówie co sądze o wenge, powiedziałabym to samo, nawet gdybyś nie wrzuciła tych zdjęć. uspokój się. nie kazdy musi kochać wenge

"więc nie wiem gdzie to takie popularne jest " więc ci mówie, że jest popularne, twoi znajomi nie są wyznacznikiem popularności

Gość a twoi są
buahahah

Gość kolejna mądralina
- "specjalistka" z forum gazety, to tam tak jest krytykowane wenge:) więc nie wypada żeby się podobało, nieważne czy pasuje, czy komuś odpowiada

Gość taaaaaaaaa
ja stwierdzam tylko prosty fakt, ze wenge ma większość osob urządzających kuchnie ostatnimi czasy; to was chyba to tak boli skoro robicie wokol tego takie halo

Gość ciebie to chyba własnie boli
masz jakis problem? kompleks wenge? albo psychoza wenge - to się leczy :D

Gość taktak odwracaj kota ogonem
juz na tym forum nie mozna powiedziec ze cos jest beee bo od razu ataku szału dostajecie? no coz, gustu nie macie wybierajac wenge, to trzeba sie liczyc z krytyka

Gość gust to sprawa względna
dla ciebie coś bez gustu może być bardzo gustowne dla innych nie jestes wyroczniąq

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiii
jaka decyzje podjelas?

Podbijam temat. Obecnie nie mam wprawdzie salonu z aneksem kuchennym ale jako że będę się przeprowadzać za kilka miesięcy - właśnie chciałabym znaleźć mieszkanie z taką opcją. Pomieszczenie jest wtedy większe a zapachy z kuchni wclae przecież nie przeszkadzają tak bardzo - można nawet w sumie odgrodzić w pewnien sposób te dwie przestrzenie i wstawić blat udekorowany kwiatami pnącymi się w górę. Widziałam kilka inspirujących pomysłów na takie wnętrze. Niektóre znajdziecie tu: http://www.n-design.pl/#/pl/galeria

Gość Kylie, zauwaz ze w projektach
ma sie wrazenie, ze ludzie nie gotuja, nie maja brudnych naczyn, w garnkach pusty. Ja mam kuchnie przy salonie, oddzielona przeszklonymi drzwiami i tez "lepszych" gposci sadzam twarza w przeciena strone. Jak mam 10 osób na obiedzie, obiad w 4 garnkach, wystaiwam talerze, olmiski ( ok, zaraz brudne klade do zmywarki ale na ogol cos zostaje w polmiskach )zawsze jeszcze jakas zielenina do posiekania, salata,noze sie placza, przygotowuje filizanki do herbaty, jakies ciasto tez lezy, okruszke, bo przeciez kroisz przy ludziach tez. ogolnie pieprznik sie robi