Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexksija

aborcja tabletkami po 1 mcu

Polecane posty

Gość alexksija

czesc słysząłm ze sa tabletki które mozna wziac do 3 mcy od zapłodnienia one dizlaaja tak ja naborcja ale bez żadnego bolesnego zbaiegu śłyszął ktos moze cos więcej

Gość alexksija
chodzi mi otto czy jezeli sie okaze ze jestem w ciazy a na postinor juz z apozno to czy isitnieje jakis inny sposob oprócz aborcjii zeby przerwac ciąże

Gość taka mała lady
kuboa wrozka troche przeszadasz i chyba nie wiesz wszystkiego o tych tabletkach, chodzi mi oczywiscie tylko o cene bo to wszystko co mowisz zgadzam sie z Tobą w 100% ale mojej kolezance raz załatwił ta tabletke z internetu za ok 250 zł a drugą tez jej załatwił chyba jakos po znajomosciach i napewno wiecej niz 400, 500 zł nie wydał

Gość alexksija
włąsnie :)) czyli musze jeszcze 3 dni poczekac dziekuje za uświadomieniae

Gość madziulkaaaa
to czemu test z krwi (bHCG) już śmiało po 6 dniach wykryje ciążę? A to chyba znaczy że poziom hormonu ciążowego rósł już wcześniej (przed tymi 6 dniami), prawda?

Gość hejtojaa
http://www.womenonweb.org/ - poczytaj sobie, na tej stronie są wszystkie potrzebne informacje. Pamiętaj tylko, że jeżeli chodzi o tzw syndrom poaborcyjny, niekoniecznie musi być tak różowo, jak piszą. I trzymaj się ciepło, jakąkolwiek decyzję podejmiesz.

Gość carola1908
witam mam dostep do tab poronnych skutecznych na 1000% do 10 tyg ciazy...zainteresowanych pisac karola1911@vp.pl

Twój facet to gówniaż nieodpowiedzialny. Nie zabijaj własnego dziecka. Bedziesz tego zalowala do konca życia. Wierze ze jak urodzisz to sobie poradzisz. Pozdrawiam

Gość upupupupupupupup
upupup

Gość Pysiu59
Witam, mam do sprzedania jeden zestaw tabletek z women on web, zainteresowani pisać alex1990ola@o2.pl

Gość gość
Dziewczyny, uważajcie na oszustów! Strona internetowa http://www.aborcjatabletki.pl/ i mail tabletkipomoc@hushmail.com to złodzieje, którzy po uzyskaniu od Was przelewu likwidują konto i zostawiają Was z problemem. Nie dajcie nabrać się na opowieści o kontakcie telefonicznym i wielostronnej instrukcji. Dostaniecie jedynie automatycznego maila i pewność, że transakcja nie zostanie zrealizowana.

Gość gość
to jaka strona jest bezpieczna i gdzie mozna to kupic pewnie?