Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikus

czy jestem w ciąży?? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość wikus

hej! otóż ostatnio kochałam się z moim chłopakiem było to w 13/14 dzień cyklu czyli dni płodne cykl mam 28 dniowy. i w trakcie stosunku pękła nam prezerwatywa niby wytrysk był na zewnątrz to boję sie że mimo to plemniki mogły dostać się do środka ;/ po 19 godzinach wzięłam tabletke Escapelle.. czy doszło do zapłodnienia? jakie mam szanse że nie jestem w ciąży?

Gość wikus
czy ktos odpowie mi na moje pytanie??? proszę..!!!

No jak wziełaś tabletke to raczej nie powinnaś byc w ciąży:), a ja też jestem ciekawa czy jestem w ciąży , bo mialam dostać okres w poniedziałek, wczoraj rano lekko pobolewał mnie brzuch tak jak na okres, ale go nie dostałam. Dzisiaj też mnie tak pobolewa, ale nic nie ma. Zazwyczaj jak mam dostać okres to mnie poboli chwilke i już jest... nigdy nie miałam tak jak teraz i mam regularne miesiączki co do dnia ,zawsze cykl trwał 28dni. Jeszcze troche poczekam i zrobie test, jutro wieczorem lece do Anglii do mojego narzeczonego i jak nie dostane do tego czasu okresu to w niedziele zrobie teścik.

skoro wzięłaś Escapelle to zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, żeby ciąży zapobiec. Escapelle jest skuteczną metodą, zwłaszcza, że wzięłaś ją w trakcie pierwszych 24 godzin, czyli kiedy ewentualna ciąża na pewno jeszcze się nie zagnieździła. Teraz się tylko nie denerwuj, a za 2 tygodnie możesz zrobić sobie test, żeby mieć pewność.

Gość lazura
Faktycznie skoro wziełas tabletke powinno być wszystko w porządku. narazie nie denerwuj sie tym :)