Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heleneczka777

ile ważą wasze dzieciaczki????

Polecane posty

Gość heleneczka777

mój niemowlaczek ma 3 m-ce i waży 6500 , i ma 65 cm.a ile ważą wasze niemowlaczki i w jakim są wieku?:):):):):)

Gość heleneczka777
szkoda że nikt nie chce pochwalić się swoim dzieciątkiem.

Gość to dziala
moj we wrzesniu skonczy 3 latka i wazy 21 kg :)

moja corcia skonczyla 10 miesiecy i wazy ok 9 kg :-) nie wiem ile teraz ma wzrostu bo jej ostatnio nie mierzyli ale nosi ubranka 80-86cm (zalezy jaka firma)

Gość matko boska 3-latek waży 21 ki
lo????????????????? :O to jakiś żart?:O głupi żart:O

Za dwa dni będzie miał pól roczku - waży prawie 10kg i mierzy 78cm:D

Mój Pawełek jest chyba największym chuderlakiem na kafeterii, ma dwa lata, a waży tylko 10.7 kg :( Starszy ma 8 lat i waży 26 kg.

Nasza córcia jak miala 6m-cy wazyla 7 kg teraz ma prawie 7m-cy ale nie wiem ile przybrała ?

Nasza córcia jak miala 6m-cy wazyla 7 kg teraz ma prawie 7m-cy ale nie wiem ile przybrała ?

Gość griszsza
Mój ma 4,5 mca i waży bagatela 8700:0

2 latka i troche ponad 15 kg, Kiedy mial pol roczku wazyl prawie...10 kg:P na piersi tak rosl:) ale szybko zgubil wszystkie faldki i teraz jest szczuplym wysokim chlopcem

Gość zagubina w natłoku produktów
spore te Wasze dziecie ;) Mój ma prawie 4 lata ale nie waży więcej niż 15 kilo albo waga się nam popsuła :P

podwójna mama Mój Pawełek jest chyba największym chuderlakiem na kafeterii, ma dwa lata, a waży tylko 10.7 kg Starszy ma 8 lat i waży 26 kg. A myślałam, że tylko ja mam pajączka. :) Mój synek, 8 lat, no 8 i pół, waży 25,5. :)

Ja też nie głodzę. Czasem jest tak, że je co chwilę, a czasem przez cały dzień niczego. Nie mam na to wpływu i już przestałam się przejmować. Tym bardziej, że ostatnio miał robione wszystkie badania i jest ok. Nawet pani doktor powiedziała, że "musi się dobrze odżywiać, bo ma takie dobre wyniki". Pominę milczeniem sposób odżywania. :) Wysoki Twój Synek, Mój ma 132.

Gość lora28
Hmm....mój synek,niejadek,też Pawełek nawiasem mówiąc waży niewiele ponad 15 kg przy 104 wzrostu,ma 4 latka.

Czyli podobnie wyglądają, rzeczywiście pajęczaki :) U mnie jeden niejadek większy od drugiego, chociaż starszy dopiero od niedawna. Jeśli chodzi o wyniki, to u nas nie jest tak super, bo starszy nie wchłania żelaza, ale dostaje preparaty i wtedy jest ok. Z dwojga złego lepszy chuderlak, niż grubas :D

Z dwojga złego lepszy chuderlak, niż grubas A powiem Ci, że tak. Jest bardzo zwinny, trenuje piłkę nożną, chodzimy na basen. Czasem się dziwię skąd bierze siłę, ale widać ma jakieś bateryjki albo inne doładowanie. :) Kiedyś się martwiłam, teraz to nie stanowi żadnego problemu. Nawet to, że do szkoły wychodzi o suchym pysku, a pierwsze śniadanie je na drugiej lekcji.

Michał chodzi na karate, a w każdej wolnej chwili gra w piłkę, nawet w domu (wspólczuję sąsiadom) ;) Rzeczywiście energii mu nie brakuje. Życzę sukcesów w sporcie :)