Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk99is

Dlaczego geje bardziej szokują ludzi niż lesbijki

Polecane posty

Gość kkk99is

do gej z regłuły wieksza nienawiść i brak tolerancji a lesbijki się bardziej toleruje dlaczego?

Gość kkk99is
dla mnie lesbijki są tak samo obrzydliwe jak geje.Dlatego się dziwie

Gość kkk99is
ja tez do nikogo nic nie mam.Ale iwdząc dwie całujace się les czuje obrzydzenie takkie samo jak dwoch cłujacych sie panów uwazam że ot nie sprawiedliwe czepiac sie tylko faceów

ehh... ja nie mam nic przeciwko ani jednym ani drugim. nic nikomu zlego nie robia, nie lubisz widoku to nie patrz ;)

Ciekawe, czy chcesz naprawdę się dowiedzieć... :P Tak więc mężczyzna powinien być męski-dominować, kobieta-być opiekuńcza. Dwóch mężczyzn nie może być równie męskich, któryś musi dominować (ze względu na wrodzoną skłonność do rywalizacji), dlatego też związek, który jest oparty m.in. na opiekuńczości (wprowadzanej przez kobietę do związku), kwestionuje "męskość" dwóch facetów w związku. W przypadku lesbijek nie ma takiego konfliktu, ponieważ nie ma w nim dwóch jednostek dominujących (z natury). Dlatego facetów podniecają dziewczyny udające lesbijki (podobno każda kobieta jest bi), zaś kobiet nie ruszają "pedałujący" faceci.

Gość czarna woda
Lesbijki sa bardziej tolerowane, bo widok trzymajacych sie za rece dziewczyn nie budzi takiego szoku. Od malego dziewczynki maja jakies tam swoje kolezaneczki od serca, przyjaciolki, z ktorymi ida trzymajac sie za reke i jest to widok normalny. Natomiast dwoch chlopcow-przyjaciol trzymajacych sie za reke raczej sie nie widuje.

Gość a ja się zastanawiam
tak gadacie a pewnie nawet nigdy nie widzieliście na żywo dwójki całujących sie facetów... ja przed tym jak miałam wątpliwą przyjemność zobaczyć tez miałam bardzo tolerancyjne poglądy na ten temat ale ten widok tak mi zapadł w pamięć, zniesmaczył i oburzył, że zmieniłam pogląd, chyba bym rzygała co chwilę jakbym miała żyć w świecie gdzie spotyka się co krok całujących się facetów :O jak już są chorzy i zboczeni (TAK) to niech chodzą kanałami i się bzykają u siebie w 4 ścianach (blehhhh:O)

A mnie geje rozczulają, natomiast lesbijki zniesmaczają... A kurwa mać, co was obchodzi życie innych??? Takie zacofanie to tylko w Polsce, ehhh...

Nie bez kozery mowi sie, ze kobiety to płeć piękna... 2 kobiety ==> 2 razy wiecej piekna

żenada:O 2 całujących sie facetów to obrzydliwe?Tak zgodze sie z tym jesli są grubi starzy ,ale jesli są młodzi i przystojni to są do przyjecia. Tak samo tłuste les,czy nawet nieatrakcyjna para hetero obrzydza.

Gość bp to głownie u facetów hetero
tak jest że geje beeeeeee a les mogą być a to tak na prawde jedo i to samo

zabu92inka, jak Ci źle, to możesz wyjechać :O Proszę zostawić jakieś miejsce dla tych "nietolerancyjnych", a nie tak bardzo każdy chce być poprawny, że przestaje tolerować innych, o zdrowych poglądach:P

Homoseksualizm to nie choroba... Orientacja seksualna kształtuje się już w okresie płodowym, nie mamy na to wpływu i nie da się tego leczyć. Kto myśli inaczej, pochodzi chyba z jakiegoś ciemnogrodu...

A mnie geje rozczulają, natomiast lesbijki zniesmaczają... A k**wa mać, co was obchodzi życie innych??? Takie zacofanie to tylko w Polsce, ehhh... mnie to nic nie obchodzi do momentu jak nie siedzę sobie np. w pubie z chłopakiem a naprzeciw mnie dwóch liżących się facetów :O równie dobrze ktoś mógłby (za przeproszeniem) podejść, ściągnąć gacie i nasrać mi na stolik - takie samo byłoby moje obrzydzenie...

Gość bp to głownie u facetów hetero
no wizicie nawet tu dziewczyna pisze że wszystko ok dopoki nie zobaczy dwóch całujacych się FACETOW nie kobiet Ja jako kobieta hetero bardziej jestemw stanie zrozumiec że facetowi podobają sie faceci bo mnie samj sie podobają i w kobiecie nie wiem jak mozna się zakochać...wiec bardziej rozumie gej bo mają takie upodobanie jak ja czyli do mężczyzn

Orientacja seksualna kształtuje się już w okresie płodowym, nie mamy na to wpływu i nie da się tego leczyć. Kto myśli inaczej, pochodzi chyba z jakiegoś ciemnogrodu... to może pedofile też nich robią co chcą ;) przecież taka ich orientacja, nie ich wina, biedne żuczki...

Od najmłodszych lat widzimy dziewczynki trzymające sie za reke,przytulające sie do siebie.Nikt wtedy nie martwi sie o to dziecko bedzie les czy nie. Chłopcy mają nie płakać,bawic sie samochodzikami,wiec mamy zakodowane ze gej jest zniewieściały. Każdy jest biseksualny,z tym ze kobiecie jest łatwiej spełniać fantazje,nie wierze w to ze chociaż raz mężczyzna nie pomyśli o innym facecie:P Chociaż z ciekawości

zwał jak zwał nieprawdaż? orientacja to takie ładne słowo, wiele by można pod nie podciągnąć... Jeden pan woli panów Drugi pan lubi małe dziewczynki Trzeci lubi posuwać własnego psa itd, itd...

Są 3 orientacje seksualne - homo, bi i hetero... Zoofilia, pedofilia, nekrofilia to zboczenia, a nie orientacja seksualna, więc za przeproszeniem nie pieprz głupot...

ano jestem i żyję zgodnie z natura, idąc tym tropem, homoseksualizm to wynaturzenie, z którym należy walczyć :)

te nazwy zostały stworzone przez homoseksualistów, dla mnie istnieje tylko jedna "orientacja" :)

To napisz mi, JAK? Czy wierzysz na dobre słowo naukowcom albo propagandzie homoseksualistów? :D

Gość Szklana
mój przyjaciel jest gejem i potrafi się śmiać z moich żartów na ten temat nie podchodzi do tego tak jakby to było zakazane tak samo on się śmieje ze mną z tego że byłam z informatykiem ... :) ale przyjaciel jest zajebisty! tak jak mówią gej najlepszy przyjaciel kobiety. i nie jest taki wiecie ciec , normalny facet nie plotkuje ze mna i nie robimy sobie razem maseczek... jest normalny.