Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 czy może któraś z was wie coś na temat brania Meridii 15 i zajścia w ciążę. Ja brałam M15 nieregularnie przez miesiąc a teraz spóźnia mi się okres już 10 dni. Boje się że to może być ciąża i nic nie wiem o skutkach jakie moga wyniknąć z brania M15. Proszę o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 na odchudzanie i zajscia w ciaze,,,bo nie kumam czaczy :O od tabletek na odchudzanie w ciaze sie nie zachodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Meridia to dość mocny środek na odchudzanie i ponoć niebezpieczny dla płodu przy zajściu w ciąże. Ale nic nie mogę znaleźć w necie na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Meridia to dość mocny środek na odchudzanie i ponoć niebezpieczny dla płodu przy zajściu w ciąże. Ale nic nie mogę znaleźć w necie na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 wiem ze jest niebezpieczny. Ja w ciazy nie jestem ale czytałam wpadła mi w rece ulotka Meridii, bo kolezanka przyjmowala. i wiem ze jakies konsekwencje moga byc. A Ty pewna jestes ze jestes w ciazy? Test robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 testu nie robiłam jeszcze , ale ja po porodzie córki 5 lat temu, nigdy nie spóźnień z miesiączka, nigdy!!! jestem w szoku i szukam porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 wiesz co....wlasnie przegladam neta w tej kwestii, moze cos mi sie uda znalesc to dam znac. Ta moja kolezanka co brala meridie 15 teraz jest w ciazy ale odczekala pol roku po wzieciu ostatniej tabletki. Wiec chyba wszystko jest ok. a moze okres opoznia Ci sie z innego powodu? stres, zmiana klimatu, leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=1196443 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46219&w=65368205&v=2&s=0 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46219&w=77489351&a=78380710 tu sa jakies wypowiedzi na temat ewentualnego zajscia w ciaze a przyjmowania tabletek M15 . poczytaj. Wyczytalam tam tez na skutek stosowania table a co za tym idzie utraty wagi okres moze Ci sie cykl rozregulowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 sorka za zle wklejone linki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 stres, leki i zmiana klimatu odpada bo w tej kwestji nic się nie zmieniło, mam takie same objawy jak przy pierwszej ciąży więc z dnia na dzień jestem coraz bardziej przekonana że wpadłam. Meridie brałam przez 4 miesiące ale tylko 54 tabletki, bo brałam ją nieregularnie. pocieszam się że nie zaszkodziłam sobie tak bardzo. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 eee to ja mysle i mam nadzieje ze nie bedzie zadnych konsekwencji dla dziecka jesli rzeczywiscie to ciaza. :) poczytalam tam troche te linki i chyba nie ma sie czym ogolnie martwic. Wiem tez ze te firmy tez lubia przesadzac z tymi skutkami ubocznymi, tam tez o tym ktos pisal. Ciebie ratuje to ze bralas ja bardzo nieregularnie i w sumie mala ilosc...4 miechy i 54 tabl. to malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dzięki bardzo za troche otuchy i za linki. Ja też mam ogromna nadzieje że jeśli to ciąża to wszystko będzie OKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 :) 3 mam kciuki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ci się okrez zatrzymał Napisano Czerwiec 25, 2008 od odchudzania. a meridia to chyba jakaś pochodna amfetaminy, więc to też rozregulowuje organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 myślę raczej że to nie jest rozlegulowane bo mam piersi wielkości dużego grejfruta i ogromnie bolące , dosłownie tak samo jak przy pierwszej ciążu. Ale pojutrze teścik walniemy i wtedy będziemy się dalej martwić. :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki jest zwiazek tabletek Napisano Czerwiec 25, 2008 Aga daj znac kobietko jak Ci wyszedl test ok, na tym samym topiku,ok?:) dziekuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 oki w odpisze napewno, ale dopiero w przyszłym tygodniu. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1103 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Witam, i już jestem po teściku i....................................... JESTEM W CIĄŻY!!!!!! Bardzo się ciesze mimo swoich obaw. pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2015 brałam kiedyś Novoslim bo musiałam szybko schudnąć i faktycznie pomógł, dobra rzecz, z tego co pamiętam 8 kg wtedy schudłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach