Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatracam sie

sa juz wakacje a ja...

Polecane posty

Gość zatracam sie

siedze, mysle i rozpamietuje to, czego juz od 4 m-cy nie ma. Codziennie powstrzymuje sie od tego by zadzwonic, napisac sms czy maila. Nie robie tego bo i on nie pisze do mnie. Moim najwiekszym marzeniem jest tylko odebranie wiadomosci od niego. wystarczyloby 'co slychac'. Ale mijaja kolejne dni i nic. Zadnego odzewu. Ja tak bardzo tesknie. Choc mowie, ze nie, ze mi przeszlo i jest mi obojetny, ja nadal nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Przed nim tez gram pewna siebie, opanowana i twarda a prawda jest taka ze jak go pierwszy raz po zerwaniu zobaczylam to zmiekly mi kolana. Ale on o tym nie wie i raczej sie nie dowie. Teraz 3 m-ce wakacji, nie zobacze go, nie bede wiedziala co sie z nim dzieje, zobaczymy sie dopiero w pazdzerniku. Moze wtedy juz nie bede musiala udawac. Może naprawde wtedy juz nie bedzie mnie obchodzil. Moze..... :(

Gość taka jedna...2
czas leczy rany...........

Gość ***Marzenia***
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja nas do bólu... Pozdrawiam.

Gość zatracam sie
Mam nadzieję... Naprawdę. Kiedys w to wiezryłam ale nigdy tak naprawde za nikim tak bardzo nie teskniłam.

Gość Nosferatu
Też tak miałem, ciężki dni, ale nauczyły mnie czegoś wiesz czego? Że życie jest jak koło i wciąż się kręci, od taka prosta rzecz :) Ale nagle gdy wydaje sie ze nic nie ma sensu pojawia się światełko idziemy za nim i zaczyna się coś nowego :) chociaż już też miewałem wielkie powroty do swojej starej miłości :)

Gość zatracam sie
dziekuje Ci za cieple slowa. Mam nadzieje ze po tych trzech m-cach bede mogla sie z tego smiac i cieszyc sie wspomnieniami a nie plakac ze nie budujemy nowych.

Gość Nosferatu
Tak, napewno :) Z czasem widzimy pewne rzeczy inaczej, gdy uczucia opadną, było fajnie, ach te wspólne noce i wieczory gdzieś poza miastem :) I zatli się jedna myśl w głowie następnym razem będzie lepiej :D

wpisuję się tutaj, bo mi tez smutno dziś...mam nadzieję, że to magiczne światełko w końcu gdzieś błyśnie i pojawi się coś nowego i lepszego...czego Tobie i sobie życzę:)

Gość zatracam sie
jestes optymista. U mnie jednego dnia jest ok a na drugi dzien umieram z tesknoty :/ i caly czas w glowie ta mysl 'a co jesli nie znajde nikogo lepszego, co jesli on byl tym jedynym przy ktorym czulam ze zyje? ' serca potrafia platac nam figle

"czasem, gdy się uważnie patrzy można ujrzeć światło w najdziwniejszych miejscach" nie pamiętam czyj cytat, ale w ciężkich chwilach pomaga... dobrze ,że te wakacje blisko, jeszcze jak zamknę sesję będzie bosssko :)

zatracam się, wiesz chyba każdy tak ma lepsze dni i gorsze...jednego dnia nie myślisz, nie rozpamiętujesz, a następnego jakaś rozkmina Cię łapie i łzy same kapią

Gość zatracam sie
a ja wlasnie nie moge zniesc mysli o samotnych wakacjach. o wakacjach bez niego a cytat rzeczywiscie piekny

współczuję Ci naprawdę, ja jestem w lepszej sytuacji, bo nie straciłam nikogo, a po prostu nie zyskałam i to 2 razy mnie spotkało, i to właśnie boli, ale jakoś daję radę tylko dzisiaj tak mnie smuty dopadły...

ja miałam to samo ale przez 1,5 roku, też myslałam, że czas leczy rany i jakos moich wtedy nie wyleczył.

jak ja mojego ex zobaczyłam pierwszy raz po zerwaniu po 4 misięcach jak jechał gdzieś samochodem to mi się słabo zrobiło i musiałam gdzieś usiąść a potem cały dzień dochodziłam do siebie ;)