Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Raya

Irlandia - rekrutajca na care assistant

Polecane posty

Znacie jakie stronki albp agencje zajmujace sie posrednictwem do tego rodzaju pracy? wyslalam juz na irishjobs i jobs.ie cv ale odzew byl taki ze pozal sie boze :O

Gość Baca.
może spróbuj na blowjobs? tam jest dużo ofert pracy dla polish girls.

A teraz prosze o dop osob, ktore maja IQ choc troche powyzej orzeszka ziemnego :P

Swietnie, ok , ale prosze o ustosunkowanie sie do tematu :P znaczy konkretniej pliss, bo ja nie jestem zadna lampucera zreszta mam gdzies jaka robie opinie osobom uzywajacym takiego slownictwa :)

Co za brednie, jestem na forum "POZA POLSKĄ" jesli zes tego nie zauwazyl. Nie chce tu zadnej jatki zapoczatkowac, zadaje tylko konkretne pytanie :O

jakbys umial pisac gramatycznie poprawnie po angielsku to moze bym sie zastanowila :O Kurde, co tu dzis za pojeby :O Nadal licze na to, ze wypowie sie ktos normalny :P

nigdy nie sadzilam, ze uda mi sie zapoczatkowac taka nacjonalistyczna jazde z udzialem niedowartosciowanych polglowkow :O Chyba niedocenialam swoich mozliwosci :O Moze ktos sie wypowie normalnie i na temat?

nie szoruje kibli, nie jestem dzieckiem, studiuje w polsce medycyne, chce robic specjalizacje w irlandii i przydalo by mi sie doswiadczenie w opiece spolecznej zeby podszkolic jezyk ktory i tak mam swietnie opanowany :O ale niektorym nie miesci sie widze w glowie, ze mozna wyjechac i nie pracowac potem jak byle idiota na zmywaku :O

przy czym nie mam nic do zmywakocow, zeby nie bylo, jako studentka pracujac w wakacje czy to w polsce czy poza nia zawsze bede dostawac robote w gastronomii i tym podobnych :O

sorry za ostatnie zdanie z tej wypowiedzi, przegielam, przeprosilam potem. ale za to ze mnie tu wczesniej od szmat wyzywano to nikt mnie nie przeprosil chyba, co nie? i nie mam tatusia lekarza, nie mam lekarzy w rodzinie, dostalam sie na studia dzieki temu, ze rzetelnie sie uczylam. ale nie o tym ten temat. TEN TEMAT JEST O SPOSOBACH ZNALEZIENIA PRACY W CHARAKTERZE CARE ASSISTANT jesli ktos zapomnial

O, ktos wyczyscil moj temat z obrazliwych postow :D Klaniam sie moderatorom :D Moze dzis znajda sie jakies kompetentne osoby , takze hop do gory :)