Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna000

wszystkich innych jestem wstanie oszukać tylko siebie nie mogę

Polecane posty

Gość smutna000

Nie wiem dlaczego tak jest niby mam wszystko a jednak jestem nie szczęśliwa i patrze na ludzi i oszukuje ich prosto w oczy że wszystko jest super :) hm Może zacznę od początku długo walczyłam o to by być atrakcyjną osobą i jestem heh może to samolubnie za brzmi ale nie taki mój zamiar jestem też raczej lubiana mam poczucie chutoru umiem słuchać ludzi i czasem być poważna a czasem zakręcona :) Mimo tego że się jeszcze uczę mam wspaniałe warunki do mieszkania heh no może warunki nie są aż takie super ale mam swoje mieszkanko na brak pieniędzy też raczej nie narzekam i wiem powinna m się tym wszystkim cieszyć a jednak w moim życiu bardzo brakuje miłości mam fajnych kumpli którym sie podobam i są tacy z którymi się super przyjażnie ale jestem sama heh Miałam kilku partnerow i wszystko się układało zawsze obrze bo ja w związku umiem dojść na kompromis no ale też nie są ze mnie żadne ciepłe kluchy a mimo to faceci uciekają i to w niektórych przypadkach dosłownie :) heh czasem idę ulicą i patrze na zakochane pary i łzy w oczach po-prostu :( chciałabym mieć kogoś do kogo będę mogła się przytulić kto będzie chciał iść ze mną przez życie :) nie szukam kogoś kogo obarczę swoimi kłopotami bo to nie to tylko takiej osoby która będzie po prostu . heh mam nadzieje ze mnie rozumiecie :( nie mogę zrozumieć czemu tak jest .I mówię i przekonuje ze samemu jest dobrze wygodnie bo wiadomo nie ma odpowiedzialności ale ja już tak nie chce i kłamie chyba już sama siebie jest super ,A ja czuje ze mi życie przez palce przecieka :((( nie wiem czemu to piszę heh tak chyba musiałam to wyrzucić z siebie przepraszam ze to takie chaotyczne ,

Gość wiosenna mgla
jestes jeszcze mloda, na pewno poznasz, tylko musisz wrzucic na luz.

Zgadzam się z wiosenna mgła . Nie martw się dziewczyno jeszcze znajdziesz miłość swojego życia . Przecież napewno gdzieś jest Twoja druga połóweczka.

Gość zabujana zakochana
a ile Ty masz lat, heh? ;P