Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiiinka22

takiego zachowania nie spowiewałabym sie nigdy ! przeczytajcie prosze

Polecane posty

Gość kaliiiinka22

niby nie jestesmy razem bo sie poklocilismy,ale zadzwonil i poprosil zebym podjechala bo musimy pogadac i wreszcie jakos sie dogadac ,dzis wczesniej bylam na działce podlac warzywka, wydziabać chwasty i słońce mnie dosc mocno opalilo ,ale nie wiem jak to sie stało z jednej strony szyja mi sie nie opalila i jest troszke jasniejsza to ją postanowiłam delikatnie pudrem w kamieniu przypudrowac i wiecie co zauwazyl to i tak mnie wyzwał ,ze niby mam malinke,a przeciez nie pudrowalam sie niewiadomo ile i malinke byloby widac powiedzial mi spierdalaj szmato :( u siebie na osiedlu cwany, nie sadzilam ,ze tak wybuchnie nigdy taki nie był trzasnal drzwiami od samochodu i darl sie ludzie sie oglądali :( jest mi cholernie zle i wstyd mam ochote umrzec :( on ma 26 lat ja 22

Gość kaliiiinka22
wytarłam ten caly puder pokazalam ,ze nic nie ma a ten dostał takiej furii :( nie chce mi sie życ

Gość ja bym się bała
być z takim furiatem

Gość uciekaj uciekaj
będzie tylko gorzej, tacy faceci drą sie na ulicy, a w domu potem przepraszają i tak wkółko, ja już prawie 4 lata znoszę,ale już nie długo, nie ma na to siły, chrej zazdrości nie da się pozbyć bo facet Ci wytłumaczy potem że to z miłości

Teraz przynajmniej wiesz jaki on naprawde jest... Nie jest ciebie wart,mloda jestes znajdziesz lepszego:)

Gość kaliiiinka22
no dokładnie byłam z nim rok,a okazal sie takim zerem :( nie wiem czy komukolwiek mowic, rodzinie itd bo jest mi cholernie wstyd :( uciekaj- kochana jak mozesz to znosic sama pomysl jak moze wygladac przyszlosc z takim czyms wiki - zobaczymy- jak narazioe mam pecha kochana :( teraz mi pisze ,ze mam sie zmienic on nie chce takiej dziewczyny,ale jaka jestem, nic nie zrobilam pojechalam na dzialke i problem zrobil z takiej błahej sprawy :( jejku czuje sie tak źle,że nie sądziłam,ze kiedys moze mi sie cos takiego przytrafic

Gość kaliiiinka22
ja bym sie bala - teraz to i ja sie boję :(

Gość ja bym się bała
Chcesz z nim dalej być? Jak nie to odpisz mu " to dobrze się składa, bo ja też nie chcę takiego chłopaka, pa" Wiesz, rozumiem - zazdrosny ubzdurał coś sobie, ale po tym jak zmyłaś puder, pokazałaś, że nic nie ma - powinien podkulić ogon, przeprosić i więcej nigdy się tak nie zachować. A on zwala jeszcze winę na Ciebie... Daruj sobie, na świecie jest jeszcze sporo normalnych facetów, nie warto tracić czasu. Powodzenia!

Gość mamuska11
Zostaw tego furiata! Zanim nie zacznie się dziać coś gorszego! Zasługujesz na kogoś lepszego...

to jakis toxyczny gosciu, najpierw zrobil ci awanture o nic, nawyzywal, a teraz jeszcze pisze, ze nie chce miec takije dziewczyny. To znaczy jakiej?? On probuje zrzucic cala wine na ciecie i jeszcze, ze bys ty go przepraszala. Manipulant!! Uciekaj dziewczyno!!

Gość kaliiiinka22
dokładnie chce zrzucic wine na mnie pisze,ze jak moge miec taki charakter, ubzdurał sobie cos w mózgu ,którego juz najwyraźniej nie ma , jest mi okropnie wstyd, boje sie ,ze kiedys wyzwie mnie na ulicy przy kolegach itd :( czuje sie beznadziejnie, za to ,ze przyjechalam zostałam tak potraktowana :(

Gość kaliiiinka22
:(

Gość uciekaj uciekaj
mój potrafi mi zrobić awanturę na środku przejścia dla pieszych,bo w tym chorym łbie ubzdura mu się ze uśmiechałam się do faceta w samochodzie,dlatego mówię Ci dziewczyno uciekaj, ja niestety mam trochę trudniej, on jest moim mężem, mam dziecko,jestem na wychowawczym->czytaj nie zarabiam więc na razie nie mogę,ale i tak wieżę że uda mi się odejść,jak wrócę do pracy

Gość uciekaj uciekaj
o matko napisałam wierzę przez ż

Gość kaliiiinka22
uciekaj - kochana to współczuję :( z całego serca , trzymam kciuki,ze kiedys jakos Ci sie ułoży ❤️

Gość wykladowca
Mow prawde, nie ukrywaj nieczego przed rodzina i znajomymi bo w ten sposob dasz przyzwolenie na nieprawidlowosc. Co Ci erce i rozsadek podpowiadaja. Rozwaz to. Pamietaj ze milosc, zwiazek powinny cechowac sie szacunkiem do partnera.