perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Bo mnie to odrzuca i rozśmiesza jednoczesnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie oszukujmy się Napisano Czerwiec 25, 2008 ja lubię sama kupiłam swojemu japonki, choć nosem kręcił kompromisowo tylko w domu w nich chodzi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 tzipa jak tzipa polka , japonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem na nie Napisano Czerwiec 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arbuzowa pestka Napisano Czerwiec 25, 2008 mi sie to podoba i sama mam zamiar zaciagnac mojego faceta na zakupy :) on nie jest przekonany (pewnie uwaza ze to dla gejow czy cos..tak jak rozowe koszule) ech faceci...nie wiecie w czym fajnie wygladacie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marudekk Napisano Czerwiec 25, 2008 moja mnie na nie namawiala, ale prawda jest taka ze tylko geje w nich chodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem na nie Napisano Czerwiec 25, 2008 no wlasnie to jest gejowskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula Betty 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 mnie sie nie podoba, ale nie drazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Cristiano Ronaldo 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 O nie! tylko nie to :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa......a.a. Napisano Czerwiec 25, 2008 niech chodza w klapkach zapinanych w kostce na rzep i skarpetach frotowych. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica z księżyca 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 jak dla mnie spoko totalnie mi nie przeszkadza ale to zalezy jakie ma te japonki i jakie stopy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie oszukujmy się Napisano Czerwiec 25, 2008 moj facet nie jest gejem chodzi w domu, bo w domu, ale chodzi mam znajomego - chodzi, gejem nie jest problem z japonkami jest taki, ze trzeba do tego zadbac o stopy, a facetom sie nie chce i tyle :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale prawdziwy facet Napisano Czerwiec 25, 2008 tego nie zalozy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Cristiano Ronaldo 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dobrze, że Cristiano owych nie nosi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 prawidziwy facet cokolwiek by nie zalozyl bedzi eprawdziwym facetem :P niektorzy po prostu maja kompelksy....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a glupoty gadacie Napisano Czerwiec 25, 2008 jak jest upał to czemu nie? gorzej jakby chodził w sandałach + skarpetki :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa......a.a. Napisano Czerwiec 25, 2008 "ale prawdziwy facet", oswiec nas, w czym chodza prawdziwi mezczyzni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marudekk Napisano Czerwiec 25, 2008 przeciez jak by nie koledzy w takim czyms zobaczyli to z miejsca wysmieli i dalej twierdze ze to nie dla nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooo kuurddke Napisano Czerwiec 25, 2008 zarówno stringi jak i japonki u mężczyzn są gejowskie i wyśmiewane przez znaczną większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 eee nie znacie sie :) super wygladaja faceci w japonkach oczywiscie jesli sa one w dobrym guście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 do "a głupoty gadacie" a nie mógłby chodzic w sandałach BEZ skarpet? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale prawdziwy facet Napisano Czerwiec 25, 2008 w pantoflach, jak do sportu to adidaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arbuzowa pestka Napisano Czerwiec 25, 2008 nie oszukujmy sie - masz racje! tym leniom sie nie chce dbac o stopy! My szorujemy,malujemy pazurki a oni co? wsadza te kopyta w skarpety i łażą w sandalach po miescie... ja piernicze,skad im sie wziela taka moda? skarpety i sandaly..bleeee... to dobre na pielgrzymke do Czestochowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 nie musi. jest megametroseksualny i bez japonek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Cristiano Ronaldo 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 robaczek41 - dlaczego już nie logujesz się na kozaczku . p l ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 akurat czasy takie ze spodniczki sa dla kobiet (w naszej kulturze) agdzie jest napisane ze klapki sa dla bab? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 aaa bo mi sie nie chce logowac zawsze :D kurcze ze tez ktos skojarzyl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 bardzo mi sie podobaj facci w japonkac , dobrze jesli sa tez jednoczesnie lysi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żona Cristiano Ronaldo 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Hahaha tak przez przypadek czytałam stare ploty i patrze a tam komentarz od niejakiej 'robaczek41,' i mówię "Ja ją znam" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach