Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

Facet w japonkach??? Wasze opinie

Polecane posty

hehe :D dawwwno to bylo :D kiedys bylam czynnym kozakiem :D 800 komentow w ciagu tygodnia to byl pryszcz ;)

jak szam na pielgrzymke d czestochow to skarpetek a oczy nie widzialam!!!!!! only sanalki:classic_cool: skora musi oddychac:P

mi się to podoba. Lepsze japonki niż sandały, do których do drugi osobnik płci męskiej zakłada skarpety.

Gość
w latach 70-tych to była norma, że faceci nosili japonki.... pamiętam nawet dwie pary japonek ojca (skórzane i na basen) które jakimś cudem się zachowały :P

mi się podobają mężczyźni w japonkach, jesli sa one dobrane do stroju,a chłopak ma zadbane stopy:)

Gość nie oszukujmy się
zresztą 30 stopni, wyjazd na plażę, piach gorący, a facet co? adidaski? skarpetki? TYLKO JAPONKI :-)

tez mam takie domysły co do noszenia japonek przez Ronaldo , a niech se nosi na zdrowie. ;) zadbane stopy w połączeniu z japonkami są SUUPER :) :D

zadbane stopy w polaczeniu z japonkami do tego brak wosow na glowie to dopiero jest sexi:D ok ide sie myjnac przed meczem:classic_cool:

facet w japonkach?? alez bardzo ok. jezeli tylko ma zadbane stopy, krótko obciete paznokcie itd... mam kilku znajomych , którzy nosza i wyglądają w nich naprawde niezle i seksi :) :classic_cool: ps i gejami nie sa :P

Ja chodzę w japonkach i nie jestem gejem. W upał jest to najlepsze obuwie, wygodne i przewiewne. Śmieszy mnie takie gadanie \\\" prawdziwy facet\\\", albo że to jest gejowskie, każdy chodzi tak ubrany jak mu jest wygodnie i co ma do tego orientacja seksualna?????????? Poza tym obuwie ma decydować czy ktoś jest \\\"prawdziwym\\\" facetem czy nie???? Jak ktoś chce się męczyć w 30 stopniowy upał w pantoflach czy adidasach to jego sprawa:) Pozdro

chyba ze na plazy i na depatu..;) nadmorskim tak to wole sandały:)