Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

Piękna suknia ślubna sprzedam/ śląsk

Polecane posty

http://www.sposa.pl/img/suknie/09-06.jpg Suknia w kolorze śnieżnobiałym, na wzrost 175 cm, raczej na szczupłą dziewczynę - rozmiar 38. Suknia posiada przepiękny koronkowy gorset wyszywany świecącymi się koralikami. Robi duże wrażenie wrażenie na gościach. Idealna dla młodej romantycznej dziewczyny, która chce wyglądać wyjątkowo w tym szczególnym dniu. Proszę aby odezwały się osoby zainteresowane suknią. Niezainteresowanych proszę o powstrzymanie się od złośliwych komentarzy!!!

Cena - 1000zł Oferta wkrótce pojawi się na allegro, ale jeżeli jest już ktoś zainteresowany ofertą to proszę pisać.

Gość mike195
Hej! A możesz przesłać więcej zdjęć tej sukienki

Gość maje
śliczna ta sukienka

Gość mike195
Cześć!Jak tam?Obiecałaś że powrzucasz jakieś zdjęcia sukni z Twojego wesela bo mi wpadła w oko!Please...

Zdjęcia będą na 100% w przyszłym tygodniu. Może podaj maila to cię poinformuje mailem , że jest już aukcja ze zdjęciami. Pozdrawiam

Gość zosiak samosiak
ale mialas paskudnego torta weselnego :-O gdzie taki szajs robią?

Gość zosiak samosiak
łi tam :-D

Gość Na tych zdjęciach prawie
w ogóle nie widać sukni ;/ Co ty, autorko, myślisz, że jak wystawisz sukienkę to kupią ci w ciemno? Podałaś linka do galerii, ale na fotkach nie wygląda identycznie co z salonu, do którego podałaś linka...

Dziewczyny słuchajcie, sukienka może nie wygląda dla was identycznie , bo jest pokazana trochę w innych ujęciach, ma inny kolor i halki były inaczej ułożone. Jeżeli komuś wpadł w oko styl sukni na stronie Sposa i do tego akceptuje jej wygląd na pokazanych przeze mnie prywatnych zdjęciach to zapraszam na przymiarkę. Proponuję też przejść sie do salonu w którym są dostępne suknie Sposa i zobaczyć \"na zywo\" ten model sukni. Wiadomo , że zdjęcia robione dla salonów są troszkę podrasowane, mają one przecież jak najlepiej zaprezentować suknie. Moje zdjęcia natomiast były zrobione jako pamiątka ze ślubu, a nie w celach sprzedaży sukni. Dlatego może nie da sie na nich zobaczyć całego uroku tej kreacji. Co do opinii o torcie. Prosiłam na wstępie żeby powstrzymać się od złośliwych komentarzy. Moim zdaniem tort był bardzo ładny robiony.Każdy ma swój gust. Więc nie wiem o co ci chodzi zosiu. Zazdrosna jesteś?