Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olejkowa

Właśnie napisałam do mojego faceta z innego nr GG i jestem w szoku.

Polecane posty

Gość zrob takjjjjj
a po co pisze?? hmm zeby miec nowa kolezanke???? niech go sprawdzi!!! bedzie wtedy pewna co on tak naprawde robi!!

Gość laleczka23y
tylko ze on jej moze naściemniać i bedzie z nim dalej a on ja bedzie zdradzac a tak by miala pewność :/ jasne ze bedzie jej przykro zreszta juz jest jej cholernie przykro ale jak tu juz ktoś napisał - lepiej teraz niz po ślubie

Gość bambuchaaaaaaaaaa
xcvc ok, pisać można... ale takie rzeczy o swojej dziewczynie? to jest niewybaczalne!

Gość laleczka23y
mam omamy wzrokowe chyba;/

Gość xcvc
"a po co pisze?? hmm zeby miec nowa kolezanke???" a nawet gdyby, to co? Niemozna?

Gość laleczka23y
xcvc: zrób test na hiv - bo te twoje "koleżanki" mogły cie jakimś syfem zarazić

Gość ioasnfd
xcvc - kurwa czy ty czytales/las co on pisal do niej przez internet? Jak jechal na swoja dziewczyne!!! Jak nie to przeczytaj, a dopiero potem udzielaj sie na forum!!! To nie byla zwykla rozmowa z kolezanka na temat zadania domowego ze szkoly!!! Skad sie takie polmozgi biora...

Gość xcvc
kolezanki to kolezanki, nie uprawiam z nimi seksu. Nie sadz innych swoja miarą :classic_cool:

Gość laleczka23y
skoro koleżankom napierdalasz na swoja dziewczyne nie zostawiajac na niej suchej nitki to współczue jej a jeśli nie to naprawde różnicy nie widzisz?koleżanka a szukanie dupy?

Gość olkkkkkkkka
wiesz może on sie"zgrywał".Ludzie w necie głupoty czesto wypisują,piszą zupełnie nieprawdziwe rzeczy.Ja też napisałam do mojego faceta(meża wsierpniu) z innego gg.Po jakimś czasie odpisał.napisałam ze facet mnie olał i czuje sie beznadzeijnie,a mój facet odpisał ...coś w rodzaju ...i pewnie chcesz pogadać?coś tam jeszcze pisał ale nieistotnego w sumie.ale zapytałam sie czy ma dziewczynę,nie opisał.Po tej rozmowie na gg zadzwoniłam do mojego faceta z awanturą,ale on był taki wsciekły ze go sprawdzam...no w każdym razie mam pewnośc że już nie odpisze nikomu:) Ja sie wkurzyląm że wogóle coś odpisał "obcej" dziewczynie.Niemniej myślę że przegięłam nieco:)

Gość Lenuuś
pokaz mu to rozmowe!

Gość Olejkowa
Sama nie wiem, co mam zrobić :( zrob takjjjjj --> monitoring tzn? dostęp do jego kompa mam i czasem siedze u niego przy kompie, nigdy nie protestował, nie miał nic do ukrycia... dlatego tym bardziej jestem w szoku :( Sama nie wiem, co zrobić. Jest mi strasznie przykro ale ja go tak kocham... mieliśmy się pobrac.

Gość ooo kuurddke
AUTORKO- mówimy Ci przecież co masz zrobić!!! Pod żadnym pozorem nie przyznawaj sie,że to ty,bo zacznie Ci ściemniać,że wiedział,że to Ty piszesz i klapa. Będziesz żyła w niepewności,czy aby na pewno wiedział i specjalnie tak pisal. Umów się z nim i idź na to spotkanie-wtedy będziesz pewna chyba... ciągnij tę wirtualna znajmość jeszcze pare dni- jesli wie,że to Ty na pewno znudzi mu się szybko i napisze "kochanie daj spokój,wiem,że to Ty,kocham Cie".. -np;P, a jeśli jest zwykłym dupkiem umówi się z nią..

jezeli nie wiedzial,ze to TY, to kiepsko. Bo rozumiem,zeby ktos flirtowal z laska,na zywo,moglby tak sciemniac,ale jesli mowi obcej osobie takie rzeczy? mogl przeciez powiedziec,ze jest samotny i flirtowac,ale jesli napisal tak....ZOSTAW GO. Po co Ci taki

Gość Olejkowa
przyznawać się nie zamierzam napewno ! Ale wszystko stanęło mi przed oczami, wspólne chwile, jego czułość... zawsze był dla mnie czuły, troskliwy, mowił, że ze mną chce spędzić życie i okazało sięże to były PUSTE słowa, że jestem tylko po to, żeby zaspokajać jego męskie potrzeby ? 😭 Z jednej strony jestem wściekła, z drugiej rozżalona, a jak pomyslę, że to koniec to płaczę. Coś mnie podkusiło, teraz żałuję... jutro z nim jeszcze popiszę z tego numeru jak mi radzicie, bo dziś go już na gg nie będzie. Radzicie mi by doprowadzić do tego spotkania ?

Gość NIE NIE IDŹ NA SPOTKANIE
ale zrób tak jak Ci piszą. Pociągnij zabawe, napisz do niego i UMÓW SIĘ jako ona! W międzyczasie chciej się spotkać jako Ty i zobaczysz co Ci powie. Na spotkanie nie idź bo jak Ci zobaczy tez Ci może wkręcić że wiedział że to Ty i chciał się z Tobą spotkać więc przyszedł. Albo go śledź i zobacz czy na nia czeka albo podstaw znajomą której on nie zna

Gość r5yh
Ja wyslalam do mojego faceta imeil niby od jakies laski;)) i wpadlam jak idiotka przez IP kompa.

Gość jak przez IP
???

Gość ajfm
A w jaki sposob mozna sprawdzic IP kompa?:>

Gość M A R I T A
wiesz tez kiedyś zrobiłam taki numer mojemu chłopakowi ale ku wielkiemu i miłemu zaskoczeniu nie chciał nawet ciągnąc rozmowy, napisal ze nawet nie chce wiedziec co to za dziewczyna i kazał ,,jej'' spadac:P a nie skapnął się na pewno,że to ja bo akurat wtedy powinnam byc w szkole...hehe mój misiek kochany:) a potem mi o wszystkim powiedzial ze jakas do niego pisala:P ale ja sie nie przyznalam...:)

Gość ooo kuurddke
naciskasz na kontakt na gg prawym i tam "informacja" AUTORKO- TA DZIEWCZYNA MA RACJE, JEŚLI PÓJDZIESZ NA TO SPOTKANIE MOŻE PO TYM JAK cIE ZOBACZY TEŻ SIĘ WYPIERAC WIĘC PO PROSTU PODSTAW JAKĄS UCZYNNA KOLEZANKE KTOREJ ON NA 10000000000000% NIE ZNA.

Gość ffoujuy
Kazdy imeil ma swoj IP kompa . Tak ten twoj facet tez byc moze cie podpuscil.

Gość ooo kuurddke
MARITA----- ja miałam tak samo :)) kiedys coś mnie podkusiło i też napisałam jako inna laska i kazał jej "spierda*ać" :):):) moje kochanie.. :) autorko-rób jak radzimy

Gość dipsy pippsi
przez gg i takie typu sprawy jak komórka mozna sie wiele dowiedzieć niekoniecznie miłego. ja też sie w takei rzeczy bawiłam , kiedyś byłam u chłopaka i sprawdziłam jego gg . w rozmowie ze swoim bratem ciotecznym napisał o mnie, że wcale sie nie cieszy, ż eprzyjechałam do niego, że nic do mnie nie czuje, ale chociaż w nocy sobie podupczy. W tym czasie co sie ze mną spotykał cały czas pisał ze swą ex i pisał jej o nas jaka jestem w łóżku , wychodziło na to że oczywiście gorsza od ex , że tęskni za nią i takie tam. Po tych rewelacjach wróciłam do domu od razu , ja Ci radzę zostaw go , bo owszem można z kims pogadać na gg jak do Ciebei napisze, ale tak sie nie pisze o swojej dziewczynie. Jeśli prosi o fotki i o Tobie pisze , że to tylko sex to ma Cie w nosie i szuka sobie kolejnej panny. To ,że jest czuły i gada o ślubie to o niczym nie świadczy. Poprostu trafiłaś na kanalie co Cie wykorzystuje , przyzwyczaił sie w jakiś sposób do Ciebie, ale tak naprawde to ma Cie już dosyc i nigdy Cie nie kochał. Olej go , albo wyslij fotke jakies laski znetu umów sie i mu wszystko wygarnij .

Gość Niniaczek
Widzę, że nie tylko ja miałam taki pomysł heheh. Tylko mój mężczyzna, podobnie jak u kolezanek nie chciał ciągnąc rozmowy, a na koniec "JĄ" zablokował :D

Gość M A R I T A
dipsi pippsi ---- wspołczuje faceta, na nie złą szuje trafiłaś:( droga autorka jesli juz wiesz takie rzeczy o nim to wiesz co myślę ze powinnaś pierwsza zakonczyc ten zwiazek bo jesli on tak pisal to nie zalezy mu na tobie na 100% bo na ukochana osobę nie powinno dac sie złego słowa powiedziec a on sam na ciebie gadał:/ zakończ to, nie daj mu tej satysfakcji ze on z toba zerwie, nie daj sobą pomiatac, pokaż mu ile jesteś warta...

Gość czarny_motyl
ja tez kiedyś tak zrobiłam, ale na szczęście szybko spławił `nieznajomą` ... Wiesz na początku mu nic o tym nie mów, zobacz jak będzie się zachowywał. Ale np. po kilku dniach, gdyby zachowywał się jak gdyby nigdy nic, ( po prostu nie domyślał się, że to byłaś Ty ) wspomniała mu o tym i wyjawiła prawdę ;)

Gość Olejkowa
ehhhh wiecie co... kolejne rewelacje :( Własnie zwierzyłam się z tego koleżance na gg. I wiecie co mi napisała> ? Że przedtem nie chciała się wtrącą, ale widzi że teraz toi tak wszystko jedno więc mi powie. Widziała mojego faceta całującego się na imprezie z inną laską w klubie 25 km od naszego miasta. 2 tyg. temu w sobotę, a więc wtedy gdy "uczył się na egzamin" 😭 OSZUST

Gość ooo kuurddke
jeśli to jest zaufana koleżanka to kopnij gnoja w du*e i tyle! Biedna.. trzymaj się i czekaj na jedynego...bo ten najwyraxniej nim nie jest.

Gość odstaw go od cycka
na kilka tygodni. (Pod pozorem jakiejś choroby) Jeśli prawda co pisał sam odejdzie.