Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olejkowa

Właśnie napisałam do mojego faceta z innego nr GG i jestem w szoku.

Polecane posty

Gość Olejkowa

Coś mnie podkusiło i napisałam do niego niby że jestem jakąs laską i pomyliłam numery.Chciałam sprawdzić jak zareaguje itd. no głupie to było wiem. On chętnie pociągnął rozmowę. Chciałam go powypytywać czy ma dziewczyne i o stosunek do mnie. odpisał, że ma niby dziewczynę ale nie na poważnie (jesteśmy razem 2 lata ! ) że jakoś tak wyszło, że się spotykamy,że chodzi mu głównie o zaspokojenie męskich potrzeb :o potem napisałże to jest na zasadzie niezobowiązującego sexu i długo już tego nie pociągnie :o pisał, że go czesto wnerwiam i że wszystko mu gadam jak idiotka , nawet pisał mi jako tej lasce co Ja mu opowiadałam o swoich problemach z okresem i sie śmiał :( Na koniec jeszcze zaproponował spotkanko, poprosił o fotke ale zniknęłamz gg . Jest mi tak smutno, rozmawialiśmy nawet o ślubie, mówi mi często, że nie wyobraża sobie życia z kimś innym. To koniec wszystkiego, a ja go tak kocham :(

Gość głupiaś

Gość ile wazysz
moze sie zorientowal ze to ty i sie wyglupial

Gość durnatka
ale kicz, spadaj stad idiotko

O rany! Ale palant! Współczuje ci! Moze to dobrze ze poznalas sie na facecie przed slubem....

Gość upssssss
powieś się albo utop

Gość własnie może sie skapnął
ze go wystawiasz i robił to celowo żeby dac ci nauczkę

Gość Ju............................
I po co go sprawdzałaś? Masz teraz za swoje.:o

Gość ooo kuurddke
a mi się wydaje,że "nie ma za swoje" tylko poznała się na nim. Wg mnie powinnaś się z nim umówić jako tamta laska i miec satysfakcje widząć jego zszokowana,przerażoną mine. No chyba,że faktycznie sie skapnął i specjalnie tak pisał- w co wątpię.

Gość dfdfdfdfdfdfdfss
czemu piszecie ,że głupia jest itp ? ok nie powinno się sprawdzać partnera ,powinno się ufać ale na Boga!! on okazał się palantem ;/ f

Gość Olejkowa
Przeciez napisałam, że to było głupiei nie wiem, co mnie podkusiło. :( A nie skapnął się napewno ! Tego jestem pewna...

Gość laleczka23y
wyslij mu fotke jakiejs laski , umów się i zobaczysz jak zareaguje :) oczywiście przekonasz sie jaki ci kit wcisnie zeby sie z toba nie spotkac tylko z tamta laska

Gość raTaTaTaj raTaTaTaj
rzuc go, ale nie mow za co, poprostu zamilknij... jak juz nie wytrzyma to mu pokaz ta pozmowe i napluj w gebe... PALANT

Gość onlyyoume
cała prawda o facetach, ...very sorry, ale zostaw go, albo on zostawi ciebie, jak tylko znajdzie odp. pretekst

Gość ooo kuurddke
no to co teraz zamierzasz? może ciągnij te rozmowę dalej,dowiesz sie czegos ciekawego i będziesz miała argumenty przeciwko "ukochanemu" . trzymaj się bo to na pewno nie jest miłe uczucie;|

Gość bambuchaaaaaaaaaa
też miałam podobną sytuację tyle, że mój chłopak nie ciągnął dalej rozmowy a wręcz ją kończył... rozmawialiśmy akurat przez telefon, ja odpisywałam bardzo cicho i wolno, żeby się nie zorientował... jednak na koncu mnie zaskoczył, bo napisał, że musi już iść `ale jak mogę to odezwę się pózniej`. kiedy to przeczytałam wiedzialam juz ze swiat mi sie zawalił :( zaczełam krzyczeć mu do tel a on mi na to, ze wiedział, ze to ja bo było słychać jak pisałam... nie do końca mu uwierzyłam, ale wybaczyłam, bo w sumie nic AŻ takiego nie napisał... :O przysięgał mi, że wiedział, że to ja i chciał mi zrobić na złość no ale ja nie wiem czy aby na pewno

Gość laleczka23y
i nie zdradź sie ! bo zaraz ci zacznie cos sciemniac

Gość zrob takjjjjj
jak ci powiedzila ta dziewczyna!!! UMow sie z nim!!! i wtedy zobaczysz co ci powie . gdzie idzie .... i wtedy mozesz isc z nim na spotkanie i mu wygarnac albo zadzwon do niego i powiedz mu ze to koniec...

Gość bambuchaaaaaaaaaa
i dobrze ci radę-nie ciągnij tego dalej, bo możesz się okropnych rzczy dowiedzieć o sobie! ja byłam głupia, że w ogóle wpadłam na taki pomysł :O nie wytrzymałam tego, a przecież mogłam to dalej ciągnąć... nie ma sensu

Gość zrob takjjjjj
ej a masz kontakt do swojego do komputera??? tak zeby cie na 10 min sama zostawil???

Gość zrob jak radzi raTatajarat

Gość zrob takjjjjj
do jego komputer- sory za blad

Gość laleczka23y
czemu ma tego nie ciągnąć? bedzie miała jasna sytuacje : dupek lub kochajacy ja chłopak. dokładnie jak się z nim już umówisz(jako ta laska) gdy ci naściemnia dlaczego się spotkać nie możecie możesz zadzwonić do niego spytać co robi itp :) mogłabyś koleżanke jakąs podstwić ale to już przegiecie byloby chyba

Gość zrob takjjjjj
bo jezeli tak to najprostrza rzecz ktora mozesz zrobic zaloz mu monitoring na kompa.. czyli edziesz wiedziec wszystko co na nim robi... co pisze na gg , jego hasla na maila itd...

Gość xcvc
Ale co sie wielkiego stalo? Ze facet sobie pisze na GG z obca kobieta? To juz nie mozna tego robic bedac w zwiazku? To nie zdrada do cholery.

Gość bambuchaaaaaaaaaa
bo będzie jej jeszcze bardziej przykro :O a mnie się wydaję, że już i tak dowiedziała się na tyle, aby stwierdzić, że to dupek a nie kochający chłopak...