Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja poetka

mp3 Taak! mam ! XD

Polecane posty

Gość ja poetka

taaak nareszcie mam mp3 :) mp4 sa za duze ;) jak dla mnie xD Ale mam! mam! własne piosenki i ile ich chce tylkko dla mnie ^^ a co najsmieszniejsze to siostra ma identyczna xD na urodziny dostalysmy ale mp3 piekna:) ( narazie xD ) czarna, blyszczaca, malutka, ladowana na akumulatorek albo w kompie:) PERFECTO :D

Gość trrr
a kysz pokemonie !!

Gość ja poetka
pokemon? Błahahaha toz ty ignorancie chyba jestes niedorozwojem. pokemony przynajmniej swego czasu były popularne :-P nie lubie mp4 bo po co mi taki duzy wyswietlacz, filmy mam w kompie i na dvd

Gość Miłosz z Maszewa
a ja mam konpa i płłazki telewizor soru monitor do tego konpa

Gość trrr
dziewczynko wyrazaj sie jakos! a mp3 moglas sie chwalic z 3 lata temu teraz to zadna sensacja. pewnie kupilas w biedronce za 20zl?

Gość ja poetka
nie w tesco za 19.99 a co?

Gość ja poetka
dvd mam z biedronki za 69.98 zł a płaścitki telewizorek firmy bubelex za 199 zł :) fajna jestem nie?

Gość trrr
a ba zajebista... :/ a teraz idz sobie pposluchaj tej mp3 dziecko i lulu ,bo jak juz wczesniej wspomnialem nie masz czym sie fascynowac

Gość ja poetka
booooze czy wy naprawde nie potraficie rozpoznac podszywaczy? :/ napisałam tylko ze mam mp3 i po prostu sie ciesze, nie wywyższam sie booooze... a tak dla ciekawskich to za mp3 tata zaplacil 149zl wiec to chyba nie tak duzo zeby sie chwalic?