Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjhnmjuh

Zakonczyl ze mna znajomosc

Polecane posty

Gość mnjhnmjuh

Spotykalismy sie 2 miesiace. nastepne spotkanie mialo byc w piatek a dzis mi napisal,ze przez nastepne tygodnie nie moze sie ze mna spotykac. Nic nie wyjasnil, ja nie pytalam. Pozegnalam sie, skasoalam nr gg, nr komorki... Smutno mi:( Tylko to chcialam napisac:(

Gość panna Anna 26
dziwne zakończenie , nic nie wyjaśnił ?

Gość lolineska
następne tygodnie nie musi znaczyć nigdy - chyba nie musi...

Gość ff4
a domyslasz się dlaczego? Może ma jakąś laskę? Wyobrazilam sobie sytuację... Ja ze swoim facetem też jestem 2 msce i tez mamy się zobaczyć w piątek. Nie wyobrazam sobie jak bym zareagowlaa gdyby tak po prostu mnie olał... :O

Gość mnjhnmjuh
Nie wyjasnil nic. powiedzial tlyko,zebymnie byla zla, ale nie bedzie sie mogl ze mna spotykac w najblizszych tygodniach. Nie bede sie narzucala, oj, nie.

Gość mnjhnmjuh
ff4-----> bylismy na ostatnim spotkaniu w sobote, szlismy za reke, calowalismy sie. Bylo swietnie. a dzis to:( Nie wiem dlaczego tak sie zachowal i nie chce wiedziec. Przynajmniej ja zachowam swoja dume. NIGDY sie do niego nie odezwe

Gość ze zdziwieniem przyznaję że
bardzo podobna sytuacja do mojej.. i zachowanie faceta, i czas kiedy to sie dzieje...

Gość anitkaaa
takie typy ostatnio chyba sie klonuja :o

ewentualnie to ten sam gosc, ale to byl by mega zbieg okolicznosci

Gość mnjhnmjuh
ze zdziwieniem przyznaję że -----> z jakiego jest miasta? face down ----> NIC nie wyjasnil. Po prostu pewnie mu sie odwidzialam z godziny na godzine. gdyby bylo inaczej to napisalby DLACZEGO nie moze sie ze mna spotykac

b-stok

kurde u mnie tez jakis kryzys, tylko raczej nie zwiazek prawdziwy, takie o spotykanie sie, wkurza mnie na maksa ,ze sie nie odzywa i chyba sama to zakoncze,zeby wyprzedzic fakty

Gość isisss
wydaje mi się , że niepotrzebnie się niepokoisz może naprawdę teraz nie bedzie teraz mógł się spotykać, zwróć uwagę , że Cię o tym uprzedził - nie zostawił bez słowa

Gość mnjhnmjuh
ze zdziwieniem przyznaję że ------->a to nie, on jest z zabrza;) Po raz pierwszy komus staralam sie zaufac i takie cos mnie spotkalo:( mogl chociaz powiedziec prawde,ze nie chce mnie widziec, a nie wymyslil jakas bzdure z kikoma tygodniami:(

Gość anitkaaa
"A może wyjeżdza, albo ma jakiś problem?" t en problem to prawdopodobnie sexowna brunetka z duzym biustem, a poniewaz nie jest pewien jak ten problem rozwiaze, zostawil sobie furtke co by ewentualnie po tych paru tygodniach wrocic :P

Gość mnjhnmjuh
isisss ------> latwiej jest napisac "nie bede sie z Toba mogl spotykac przez najblizszych kilka tygodni" niz "nie chce sie z Tba spotykac w ogole";) Przeciez nie jestem glupia i wiem,ze to co on pisze to glupia wymowka;) Liczy na to,ze po "kilku ygodniach" zapomne;)

Gość mnjhnmjuh
anitka----> brawo!!;) ubralas to cudownie w slowa;)

wierz mi ,ze jakby napisal,ze nie chce cie wiecej widziec, to mialabys wiekszego dola moze zostawil sobie wolna furtke,ale ty bedziesz moze miala okazje mu napisac,ze teraz juz nieaktualne ;) i wtedy ty bedziesz gora... tak teoretycznie :O wiem, ze ciezko....zycie jest ciezkie ot co :(

Gość anitkaaa
ma sie to doswiadczenie zyciowe :P

Gość mnjhnmjuh
ja sie pierwsza na pewno nie odezwe, a jesli on to zrobi "po paru tygodniach":P to napisze mu,ze jestem juz zajeta i bardzo mi przykro:P;)

Gość isisss
hmmm... tak naprawdę to nie wiem i Ty też sie nie dowiesz, jak go nie zapytasz nie wiem tez czy to Cię pocieszy , ale ja z moim chłopakiem nie mogliśmy się widywać przez 3 miesiące , też byłam zawiedziona, ale on naprawdę nie mógł !

Gość mnjhnmjuh
Przykre jest tylko to,ze teraz wiem,ze wszytsko co robil i mowil bylo klamstwem:O nawet rano pisal mi w ssmsie jaka to ejstm super dziewczyna:O

Gość bobik z maselkiem
bay to jednak sa mistrzyniami w wyszukiwaniu problemow tam gdzie ich nie ma ;) i ta nasza niezawodna intuicja :D:D "napisal, ze nie bedzie sie mogl ze mna spotkac przez kilka tygodni, czyli konczy znajomosc i nigdy wiecej nie chce mnie widziec" dramat. babo! a przyszlo ci do glowy, zeby moze napisac ot tak, niezobowiazujaco cos w rodzaju "dlaczego? wyjezdzasz? jestes zajety? cos ci sie stalo?" i dopiero po odpowiedzi wnioskowac co jest nie tak? nie przyszlo. bo jestes jasnowidzo-psychologiem, znawczynia meskiej duszy i nie musisz pytac, bo sama doskonale wiesz. ;) ha ha :D

Gość mnjhnmjuh
issis ------> mogl napisac POWOD. nie zrobil tego liczac na to,ze nie zapytam. Nie pomylil sie;) Nie wiem i chyba nie chce wiedziec dlaczego tak postapil. Nie poczuje sie z tego powodu lepiej, a gorzej moge;)

Gość isisss
a najlepsze jest to , że wszyscy znajomi i rodzina uważali ,że to koniec... że jakieś jego głupie wymówki :))))

Gość mnjhnmjuh
bobik z maselkiem --------> mogl napisac POWOD i tyle;) zobacze czy sie jutro odezwie. Jesli nie to wszytsko jasne

Gość qqqxx
ale bardzo dobrze postępujesz nie odzywając się do niego i zachowując przy tym klase! A ten chłopak to zwykły cham- napisał smsa, bo nie miał odwagi pogadać w 4 oczy, poszedł se na łatwizne. Olej go totalnie! :)

Gość isisss
popieram "bobik z maselkiem" jak Ci zależy to zwyczajnie zapytaj