Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria bekki

JESTEŚ GRUBA ...... A Moze PO PROSTU KSZTAŁTNA

Polecane posty

Gość Wiktoria bekki

O rany. Ile mozna to przerabiac... Juz sie niedobrze robi. Co chwila komenatarze ... Ona jest taka gruba powinna sie odchudzac. Schudniesz tez zle ... Ja waze jakies 67kg w biuscie mam ponad 100!!!!!!. W brzuchy 74 ... A moj tylek: 98........ Moj chlopak jest mna zachwyciny bo faceci sie gapia i mnie podrywaja... Ale ja sie okropnie czuje rodzina mi ciagle mowi ze jestem tłusta i serio sie tak czuje...I tak teraz jest lepiej, kiedys wazylam jakies 75 kilo w biscie miala jakies 117cm!!1!!. Nic nie bylo widac oprocz biustu :/. Zawsze mnie ludzie komentowali........... A teraz moze i schudlam ale mam problemy. Nic nie jem ciagle na diecie. JAk widze lodowke to az mnie mdli... Dziekuje rodzinko :(

Gość 94 kilometry
?????

ale numer ,dobrze wiecie ze sie pomyliłam ,ale każda z was biedzie to teraz będzie ciągła temat ,jak to km.????:P

Skąd ja to znam... Mnie stary ciągle mówi, że jestem gruba, mam wielki tyłek etc. A jednak ważę 53kg przy wzroście 170cm i tylko ojciec ma takie zdanie, odkąd pamiętam...

dobra, nie odpuszczam :-0 twój stary to jełop :-0 przykro mi to mówić ale właśnie tak jest :-0

Nadiya taka waga przy takim wzroście to faktycznie duzo, ale w przypadku ciężarnej mozna przymnknąć na to oko ;) weźmiesz się za siebie po ciązy i tyle

Gość Wiktoria bekki
no tak.. na chamstwo sie nic nie poradzi... Niektorzy maja za duzo kompleksow i im sie nudzi w zyciu i dopierdala** innym zeby lepiej sie poczuc... zdarza sie . Dla jednych dopierda... innym jest fajna zabawa..... :|... Ale mnie jakos to nie bawi

Gość Wiktoria bekki
Ty roboooo jak masz tu takie pierdoly wypisywac to lepiej spieprzaj... Idz sie pobawic placami jak ci sie nudzi. Kompleksy masz czy co ?

Gość Wiktoria bekki
53 kg ... i on ci mowi ze jestes gruba ? Wybacz ale czy jego pogielo? Co on chce zebys anorektyczka byla? przy takim zroscie masz idealna wage a raczej powinnas wazyc jeszcze z 3 kg wiecej :P :D. Dzieewczyno trzymaj sie i nie sluchaj starego bo glupoty gada

Gość Wiktoria bekki
Mi tak ciagle mowia .... I juz tylko chudne. Moja mama uwaza ze juz mam z tym problem bo nic nie jem. Juz mi co niektorzy mowia ze starczy ale ja juz nie moge tego zatrzymac :/

Gość Wiktoria bekki
A ty powinienes byc swidomy obojniaku zacofany ze twoj mozg juz dawno przestal sie rozwijac. Jestes opozniony i masz gowno zamiast mozgu

Gość Wiktoria bekki
WES .....SE....... Po jakim ty mowisz kosmito jeden. Idz wiesniaku z krowami sie pobaw, bo chyba tylko z nimi sie dogadasz. Spieprzaj dziadu

Gość Wiktoria bekki
"z takimi krowami jak Ty nie zamierzam sie bawic takie to tylko batem i na pastwisko " dobra wiem co zaraz mi napiszesz znowu powiesz ze jestem tucznik tlusta krowa swinia... BLE BLE BLE . Kutasie niedorozwiniety... Ty serio masz jakies kompleksy, mama cie bila ? Zreszta nie wiem dlaczego ja z toba rozmawiam.... Do takich kretynow nie warto nawet sie odzywac idz zbluzgaj cala kafeterie bo tylko to potrafisz robic.... Głupi jestes i tyle.

Gość Wiktoria bekki
tuczniku tuczniku tuczniuku..... ble ble ble.... idz sie dymaj