Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Stosunki biurowe ...................................................

Polecane posty

Tak mi się coś zdawało, że nie będa dobre. Ale myślę sobie - zaryzykuję. I masz babo placek. Całkiem sie nie trzymają :-(

Ooo..to..to..to...!!!! Tam byłam, jak wracałam z pracy, tylko ten leszczyk nie dowidział miał takie zaparowane okularki i myslał, ze rozmawia z jakąs starsza kobietą dlatego tak spalił cegłę :D Speszyłam dziada i uciekł ze sklepu ;) kWb- ty tez w tym samym byłas ? :)

Piękna Heleno Trojańska ..................:) Ja Warkocz Komety jestem kobietą kameleonem, potrafię dostosować/ dopasować się do otoczenia. Jeżeli jest potrzeba mogę miec 15 lat, jeżeli z kolei sytacja wymaga powagi sprawy i służenia dobrą radą i słowem - mogę byc kobietą z bagażem doświadczen i po przejściach ;) Jak ktos duzo czytał w szkole to tak ma :classic_cool:🖐️

To,że jak twierdzisz jesteś kobietą kameleonem świadczy tylko o braku zdecydowania:D,trzeba mieć charakter,niekoniecznie dobry byleby go mieć.Ja osobiście nic do Ciebie nie mam ale czasami używasz zbyt dużo wulgaryzmów....a to zdecydowanie nie jest zaletą.wręcz odwrotnie... CIEKAWSKY--powiem tak:kręcą mnie inteligentni i błyskotliwi faceci nie bojący się wyzwań:)

Jakos się Wam tak rodzinnie zrobiło. Pomiziajcie się wszyscy. Bez Heleny oczywiście, bo ona jakaś nieteges jest :-)

Nie pamietam Ciebie, i byłem w butach Bundesmarine :p nie są tanie. Często tam zagladam, nastepnym razem, dostaniesz za rogiem chooja do obciągu. Myj rano zęby, bo nie znasz dnia, ani godziny. :p