Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Stosunki biurowe ...................................................

Polecane posty

smutny mój Księciu, cz rumak twój ma rozwianą grzywę i pachnie mu siano i wciąż mu mało i mało ? czy jest porwisty czy łagony, upodabnia się do swego smutnego Pana ? czy tez odrotnie - jest radosny, jurny, pręzysty i uwlebia cwał ;)

KiMiKa ----> nareszcie ktos merytorycznie i w temacie ;)🖐️ uważasz, zeby jednak mu dac, a szef doceni to że utożsamiam się z firmą i da podwyżkę ? :classic_cool:

Ups... ! Witam zacne towarzystwo w tym przewodniczącego Giętkiego Mańka;)

Warkocz zrób tak , aby on dał(jestem pewna, że sobie poradzisz):) a szef dał Tobie podwyżke:P

Gość Ajron Men no logo
ale żeby dostać podwyżkę to musisz dać tak żeby szef conajmniej widział że dajesz

Ajron Men no logo---> jak w każdym biurze tak i u mnie nie brakuję życzliwych koleżanek ;) Z pewnością zaraz pobiegną podzielic się z tym niusem do szefa ;) I powiedz co ty tak jakos popiehdolenie piszesz, ze czytac tego nie idzie ....heee...??? :o

Ale się rozmarzyłam:) Ja to bym chętnie wplątała się w jakiś romansik biurowy, ale u mnie takie braki personalne....:(

KiMika, tak się zastanwamia, czy jeżeli juz dojdzie coś do czego to czy mu dac w pracy czy poza pracą ??? Chyba lepiej w pracy, by jednak podkreslić to miejsce w którym to uczucie i związek się narodził ;) ehhhh....będzie tak pięknie i romantycznie [kwiatek❤️

Koniecznie w pracy, skoro tu narodziło się to uczucie:)będzie tak romantycznie no plus ten przyjemny dreszczyk!

Gość Ajron Men no logo
pisze dziwnie bo kurde proxy musze obejsc i polskie czcionki sie yebiom :O

tu jest porządek; i szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna, początek i koniec ~ to właśnie JA. zezwalam na umieszczenie tych dwóch wersów w Twojej stopce. no i 11:00 sie zbliża, ostatnie minutu na szczanie. :p