Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Stosunki biurowe ...................................................

Polecane posty

Gość Ajron Men no logo
az sie zesralem w stringi :O

Maniek gdybyś się przeniósł, pewnie wszystkie rzuciłyby się na Ciebie, a dla mnie nie zostałoby nic.

Jestem szeptem, szeptem co zniewala ... szeptem co pieści, co pobudza i nowe byty stwarza ... szeptem co rozpala iskry niby zgaszone ... snem co rozbudza pragnienia niespełnione... zezwalam na upieszczenie w twojej stopce 🖐️:classic_cool: a teraz ide zrobic siku-siuk , bo potem nie pozowlą mi juz :P

Jestem promieniem złap mnie w źrenice jestem wiatrem zaplącz mnie we włosy jestem kroplą przytrzymaj ją ustami jestem mgłą otul się jak kołdrą jestem nieuchwytna zatrzymaj mnie mimo to a będę z tobą i dla ciebie rozjaśnię twoją noc. 🌼🌼 ehhhh.....jak romantycznie się porobilo chyba trza czyms ostrym po oczach sypnąc 🖐️:classic_cool:

Gość Ajron Men no logo
eeej, dziala wam gg?

Gość Ajron Men no logo
ale ja się powaznie pytam o to gg czy wam dziala 😡

To będzie rozkosz, śwaidomy grzech, I twoja kara, twój bolesny chrzest. To będzie opium n ciągły strach, Najlepszy sposób by przestać się bać. To bedzie koniec szukania win I żadan spowiedź nie pomoże ci. To bedzie zdrada, tatuaż twój, Trucizna duszy I wielki tryumf mój Bardzo mi się spodobł ten wiersz :-)

Eliza to zależy czy z aplikacją zatyczki analnej z końskim ogonem czy bez aplikacji :o kWb 👄 KiMiKa nie powala cię mój romantyzm? :o

a co bardziej się opłaca? z aplikacją czy bez?? czy wybierając z aplikacją nabywa większe prawa? :classic_cool:

ejj, no nie jestem taka głupia, wiem że mam to w stopce :P:P ale ci piszę że to fragment piosenki a nie wiersz :P