Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Stosunki biurowe ...................................................

Polecane posty

Maniek i Warkoczyk jesteście jeszcze czy poszliście już na PKD do Mławy? :D:D:D

Zaczynam brac przyklad z innych dziewczyn: zaczynam od dzisiaj używać draży kokosowych z Lidla nanizanych na mulinę za pomocą igły-groszówki w charakterze kulek analnych. ponadto planuję skorygować zgryz poprzez noszenie pod górną wargą kostek sera feta z Biedronki w charakterze imitacji górnych dwójek. może za rok, albo dwa wstanę wreszcie z łózka, a wtedy zobaczycie, że mam zayebisty tylek. pozdrawiam was i nie dasajcie się juz na mnie Przepraszam 👄

No cóż,ja też się przyznam:classic_cool:.jestem starą babą która nie ma innych zajęć tylko siedzenie na kafe,wybczcie chwile słabości ok?

Gość Ajron Men no logo
w tym czasie bawie sie ptakiem :classic_cool:

Gość Ajron Men no logo
zabawa owa polega na wkładaniu w ptaka 14 cm odcinka pręta zbrojeniowego żebrowanego ze stali 34GS a następnie wygrywam na nim niczym na harfie szlagiery czechosłowackiej muzyki rozrywkowej z lat 1975-1984

wczoraj u jednej baby pod Mickiewiczem kupiłem trzy kwiaty, zjadłem lody tiramisu, kwiatami odkurzyłem sobie buty i jebbnełem je w kosz. :o warkocz nie przyszedł. 😭 drutami chooja nie dotykam. :o

Gość Ajron Men no logo

Witam ;) 👄 Wyobraźcie sobie co wczoraj mi się przytarfiło ! Stoję jak codzień na staganie z kwiatami i przyszedl takie jeden koleś w zaparowanych okularkach i zapadłą klatą i kupował u mnie kwiaty mówiąc, że czeka na kobietę swojego życia, ale nie upłynęła chwila jak on z drżeniem rąk, rozglądając się na boki wpierdzielił niczym głodna koza całą tą ocieepę kwaiatów :o Poczym oddalł się w nieznanym kierunku :( Witam wszystkich serdecznie ;)🖐️ Podszywacza, ostatecznie też :o

Płomienne zorze budzą mnie ze snu Giełdowy ranek, informacji szum Witam!

Nieee....???? ;) To może nie ty byłeś, no poptarz jaki to zbieg okoliczności....:P A powiedz mi, na tej focie to ty nie masz jajec czy masz tylko jedno wielkie jajo ? :o I ta klata to też nie zupełnie taka jak kaloryfer :o Witaj KiMiKa i Mistrzu :)🌼

widziałem za to twoją klatę w pozycji vertykalnej przy Mickiewiczu :D kończyła się przed pępkiem :o a ja mam dwa gładkie duże jaja w aksamitnym worze.:p