Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

__Jutro się bronię i...____

Polecane posty

... i się boję :( ktoś zna jakieś sposoby na złagodzenie stresu? Kurcze jestem zmęczona, a prawie nic dzisiaj nie spałam z nerwów chyba. A musze ejszcze wszystko dzisiaj powtórzyć:( Pomocy.............

Gość skwara
ej no nie panikuj, to tylko obrona:) są gorsze egzaminy (np na prawko brrrr - miałam 2 obrony prac, ale żadna mnie tak nie rozpierdoliła psych. jak egz na prawko) bedzie git, weź persen, pake czipsów i na filmik jakiś:)

Gość skwara
aaaa i nic już nie powtarzaj!!! bo ci sie tylko schiza załączy uwierz mi że na samej obronie wszystko się ułoży, nagle zaczna ci się przypominać odpowoedzi na wszystkie pytania itp, nie owtarzaj nic, masz to w pamięciu już, mózg sam wyciągnie jak bedzie trzeba

prawko zrobilam dawno temu. oj, ten egzamin bardziej mnie stresuje, o wiele. OD prawka tak nie zaleząła moja przysłżosc, jak od tego:). dzięki za rady:)

Gość skwara
aaa to ja miałam na odwrót:) prawko mega jazda psychiczna, obie obrony kompletny luz spoko, bedzie git, sama się przekonasz już podczas obrony, stres cie zmotywuje, zobaczysz powodzenia! :)

Gość kulululu
mialm obrone tydzien temu, dla mnie to byl najmniej stresujacy egzamin jkai do tej pory zdawalam. W trakcie studiow bylo 100x gorsze egzaminy niz obrona Bedzie dobrze, 3maj sie :)

Gość dddddddddddddddddd
przed kim?

wszyscy tak mówią własnie:) ja miałąm ostatnio 6 egzaminów-kolosów. tyle stresu w życiu nie przezyłam, więc mam nadzieję, ze na obronie będzie lepiej

Gość kulululu
dddddddddddddddddd -> chyba wiadomo, ze na egzamin magisterski zwyklo sie mowic obrona, wiec nie czepiaj sie

Gość siseneg
z tego, co piszesz wydaje mi się, że nie zdasz

e tam, obrona, chyba niewiele ludzi oblewa :) zrsezta, jak sie uczylas i cos kumasz ze swojej dziedziny to nie ma bata nie zdac :)

Gość ruda helga
hej- obrona to formalność- serio- gadałam z wieloma wykładowcami i kazdy mówił że jak przyjeli ci pracę w dziekanacie to obrone masz już praktycznię zdaną!!!!

Gość zzzosiasamosiaaa1344
ja pisalam o bezrobociu i przeciwdzialaniu, jakie pytanie mogą mi zadać:P tez mam niedlugo obrone a nic nie umiem... tzn. nie znam na pamiec cales pracy:P

No i po bólu:) Magistrem jestem:) Ale przemaglowali mnie równo, zwłaszcza promotorka wrrrr :O