Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła kobieca kobietka

pytanie do mezczyzn - wolicie dziewczyny chude czy inteligentne ?

Polecane posty

Gość okrągła kobieca kobietka

zazwyczaj inteligencja nie idzie w parze z wygladem bo te wypacykowane lalunie to tylko mysla o tym aby dobrze wygladac a i tak sa oblesne ze swoimi plaskimi brzuchami :-o

Gość to obwisła prowokacja
wydaje mi się,że nie jesteś ani kobieca,ani nawet kobietką temat powielany non stop na forum i już nudny ale powodzenia

Gość zielonooka zebra25
Jasne,pocieszaj się kaszalocie że inteligencja nie idzie w parze z wygladem-właśnie że idzie,i to bardzo czesto! Ale coż,musisz sie jakos pocieszyc bo na pewno nie pocieszy Cie odbicie w lustrze.A faceci szukaja i ladnych,i madrych,tyle Ci powiem.

Gość Czarna88
Od kiedy szczupła to synonim słowa "głupia"? Pozdrowienia dla wszystkich szczupłych, pracujących umysłowo, w dodatku studiujących dziewczyn:) Czarna, na codzien - asystentka dyrektora (dyrektora - kobiety) w szkole języków obcych, zaoczna studentka Uniwersytetu Przyrodniczego:)

hehe, tak tak, każda ładna jest głupia i pusta. Mylisz się, grubasie, pewnie próbujesz zaleczyć swoje kompleksy :]

Gość Edgia
Grube i głupie, chude i mądre, z liszajem, z krzywymi nogami, bogate, biedne, ze szczerba między jedynkami - wpasujesz się gdzieś autorko mądrego wątku?

Ile można?!?!?!? No ile można?!?!?!?!? Setny topik jakiejś niedowartościowanej panienki starającej się nadrobić własne niedoskonałości atakami na szczupłe dziewczyny... Polecam leczenie psychiatryczne bądz skuteczną dietę odchudzającą!

Gość dziecinada..
Jestes załosne

Gość co się pytasz
i tak do żadnej z tych grup się nie zaliczasz

Gość Czarna88
Kobitka ze Wschodu - :)))

Gość oaif
A co ma chudosc do inteligencji? Niektorzy sa szczupli z natury, po prostu tak maja, nie sa jakimis maniakami diet, ktorzy mysla tylko o tym ile danego dnia zjedli kalorii, a nic innego w ich zyciu sie nie liczy. Skad w ogole taki glupi pomysl? To wedlug Ciebie kazda otyla osoba jest madra? A im grubsza tym madrzejsza?? Kazdy moze byc inteligentny, bez wzgledu na to czy jest chudy, czy gruby, wysoki, czy niski, rudy, czy czarny:|

boże co za temat.... ja jestem szczupła i bardziej inteligentna od niektórych otyłych osób, które znam....

ale pomyślcie sobie: zalozyla to jakas niedowartosciowana osoba, a wy zamiast na to zlać obrażacie teraz grube dziewczyny. Nie każda grubsza dziewczyna robi takie coś jak autorka.

Gość pewienfacet25
chude i inteligentne :)

inteligencja nie zależy od wyglądu czy wagi.... a jeśli ktoś tak uważa, to chyba sam zbyt inteligentny nie jest :P

temat podszyty frustracją, nie pierwszy nie ostratni :-) Cream, nie wiedziałam, ze teraz komunikujesz się już tylko za pomocą emotikonek przeczytałeś gdzies to madre zdanie, ze lepiej milczeć? lub to o złocie? :-D

to pytanie jest bez sensu bo inteligentna kobieta nigdy nie pozwoli sobie za bardzo przytyć. :o temat do kasacji! :-)

Gość dzidka dzidzia
a co ze mną?? byłam gruba schudłam 17 kg jestem szczuplutka chodzę na basen i mam płaski brzuszek z zarysowanymi mięśniami. czyli równocześnie zgłupiałam?? byłam i jestem inteligentna :) to nie zależy od wyglądu :)