Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impotentczykosmita

Co z nim jest nie tak? IMPOTENT CZY KOSMITA?

Polecane posty

jesli to nie prowokocja ihi ja poznalam takiego podobnego faceta no tylko ze byl mlodszy i umial calowac:D:D wrazliwy spokojny mily itp...... na drugim spotkaniu mi sie oswiadczyl hihihih dzis juz prawie 8 lat po slubie :)

Gość ja też tak kurna chcę
moim zdaniem on chce cie wywieźc do burdelu na zachodzie europy. Cuda sie rzadko zdarzają.

"wrazliwy nie znaczy niemeski" alez wlasnie w wykonaniu opisanego osobnika, to wlasnie oznacza... kwiaty na 1 spotkaniu? :D:D to jawna desperacja nie umie sie calowac? czego on jeszcze nie umie? :D Doprawdy :D

Gość niezla
wiec kwiaty dla dziewczyny to dla ciebie niemeskie???? komiczne naprawde :D

Gość niezla
na miejscu autorki nie zastanawialabym sie czy jest kosmita, bo takich kosmitow jest naprawde malo na ziemi :) naucz go calowac i tyle

tylko raz w życiu spotykałam sie z facetem, który obsypywal mnie kwiatami- tak w ramach eksperymentalnego dania szansy pozbawionemu jej od poczatku...okazał się psychopatą:> od tej pory jestem baaardzo ostrożna jak dostaje kwiaty z innej okazji niz- urodziny, imieniny, dzień kobiet:> A Ci nadgorliwi małżonkowie obsypujący kwieciem swoja zacne małżonki sa bardzo czestymi goścmi w sypialni ale nie tej małżeńskiej;)

Kwiaty na pierwszym spotkaniu to raczej miłe niż dziwne. Ja bym się nad innymi rzeczami zastanawiała :O Możliwe, że gej, którego coś/ktoś (rodzina? presja środowiska?) \'zmusił\' do poszukania sobie partnerki. Na drugim miejscu obstawiam, że prawiczek :P Ale jest też opcja tego wywiezienia za granicę :D

"komiczne (komicznie@o2.pl) kwiaty na 1 spotkaniu? to jawna desperacja" nie zgodze sie z tym :P a czy kwiaty dawane bez okazji to tez desperacja ?

Gość za mało
Męski,bo zamiast bukietu powinien przynieść maczuge i na powitanie walnąć cię głupia sikso w łeb,ot co!:P

Gość to swiadek jehowy

Gość vvvvv
pewnie chce cie wciągnąć do sekty

Gość Co tracisz spotykając się
z nim nic ??? Przeczekaj czas sam pokarze A może to ten Twój jedyny he he Trafiło się jak ślepej kurce ziarnko

Gość za mało
A z Ciebie Komiczne to taki Casanowa dla ubogich???? I wskakujesz do łóżka zamiast powiedzieć "dziń dobry"bo po co marnować czas...żałosny jesteś koleś,z tym wybujałym męskim szowinistycznym EGO:P

Gość gosc z kosmosu
A moza jestes za glupia zeby docenic takiego faceta! Trafiasz na babiarzy, ktorzy cie wyruchaja i mowia \"no wiesz...roznica charakterow itp.\". Pewnie ty jestes z nizszej polki!

Gość za mało
Najniższej....

"wiec kwiaty dla dziewczyny to dla ciebie niemeskie???? komiczne naprawde " naprawde niezłe są Twoje wnioski :D kobiety nie potrafią myslec całosciowo.. 33 lata - pewnie prawiczek, nie żyl nigdy z kobietą... jest dorosły od 15 lat i nie żył nigdy z osobą przeciwnej płci... ten koles wykształcił sobie takie przyzwyczajenia, ktore sa pewnien ie do zniesienia dla partnera...

Gość no to prawda FACET
nie da sie uksztaltowac zawsze zostaje burakiem :O kobiety sa gietkie i elastyczne dostosowuje sie

" A z Ciebie Komiczne to taki Casanowa dla ubogich???? I wskakujesz do łóżka zamiast powiedzieć "dziń dobry"bo po co marnować czas...żałosny jesteś koleś,z tym wybujałym męskim szowinistycznym EGO" kwiaty na 1 spotkaniu? to jawny komunikat - "uwazam sie za takiego cieniasa, ze musze Ci podziekowac za to, że byłaś tak łaskawa, by sie ze mną spotkać" :D:D

"autorka pisala (na poprzedniej stronie) ze byl w dwoch zwiazkach - 5 i 8 lat" zwiazkach - i sie nie całował? moze on zwiazkami nazywa to, zem ial jakies przyjaciółki z kotrymi na kawe czasem wyskoczyl

Gość za mało
Co znaczy"całościowo...myśleć"??????????????????????????????

Gość niezla
no wlasnie,przeciez autorka pisala ze byl w dwoch dlugich zwiazkach, wiec "Komiczne" czytaj ze zrozumieniem

Gość niezla
komiczne tylko lubi ruchac dupy, nie zna sie na wrazliwosci :D :D

Gość za mało
Aja sądze że Komiczne tylko śni o sexsie,bo kto by zechciał takiego nieroba,co całe dnie siedzi i klika,no kto?????????????????

Gość za mało
Komiczne,wbij sobie wreszcie do tej łepetyny,że PRAWDZIWI,MĘSCY faceci o tej godzinie wracają z pracy,a nie od rana do nocy klikają na babskim forum!