Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejjbii

która myśli o karierze fotomodellki ??

Polecane posty

Gość bejjbii
ladne masz ciałko :)

Gość M A R I T A
ehhhh...wiedziałam ze łatwo nie będzie,ale kilogramy da sie zrzucic;) z 5 kilo muszę zrzucic...nawet tak dla samej siebie żeby się lepiej czuc:) Martinella spoko figurka:)

Gość jdhjkdsgvdfg
up

Gość jdhjkdsgvdfgdddddddddfd
tez bym chciałą zostac, ładne ciało:(

Gość panna sandra
bejjbi a moze dasz sowje zdjęcie to ocenimy :) skąd jestes ? bo moj znajomy ostatnio szukał jakies modelki , fotomodelki do sesji

Gość panna sandra
do agencji jak najbardziej! znam sie troche na tym i oceniłabym czy sie nadaje .. moze zamazac twarz ;) ale wcale nie musi. nie zmuszam przeciez ;) pozdrawiam!

Gość dla agencji twarz jest
najwazniejsza, z ciala zawsze mozesz schudnac a z twarza zbyt duzo nie wykombinujesz polecam www.forum.promodels.pl tam znajdziecie ekspertow, a takze opinie o dobrych agencjach i pamietajcie NIGDY ZA NIC NIE PŁAĆCIE

Gość fdghfghgfjh
up

Podczas mojego ostatniego pobytu w Londynie zaczepiła mnie na ulicy pani z agencji modelek.:)) Dała mi swoją wizytówkę, strzeliła fotkę i powiedziała, że świetnie bym się nadawała do agencji, dla której ona pracuje.:) Mam podobno piękne ciało, odpowiedni wzrost i bardzo wyraziste, niepowtarzalne rysy.:) Niestety, byłam w Londynie tylko turystycznie i nie planuję dłuższego pobytu w anglii. a szkoda, mogłoby byc fajnie! Po powrocie do Polski zaczęłam się zastanawiać, czy nie spróbować swych sił w kraju. Tylko od czego zacząć??