Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwed

zabawna historyjka, na temat ...mhh? urody?

Polecane posty

Gość vcccccc
fotomodelko wez juz wyjdz stad i nie wracaj :D a mowiac gole mialas na mysli gałe? ktora robisz wszystkim byle cie gdzies zaangazowali?

Gość co rude to do lasu
tylko że tamta kolezanka nie załozyła topiku ze wszyscy w miescie sie na nia oglądaja...a ta dziewczyna założyła i się wychwala jaka to tez jest sliczna bo za nią sie tez ogladają

Gość ale tu ..
sa jajcaaaa......!!!!!!! hehehehehe :D :D :D :D :D :D :D 🖐️

napisałam, ze jestem fotomodelką nie po to, zeby sie chwalic, zreszta nie było to napisane w tonie przechwalającym sie , ale w trybie oznajmującym, ale niektorzy tu chyba nie potrafią czytac i nadinterpretuja co im chora wyobraznia zazdrosnikow podpowiada..!!! po to to napisałam,zebyscie wiedzialy, zeby nakreslic wam sytuacje, ze dziewczyna, ktora powiedzmy ma cos do czynienia z fotomodelingiem przyjezdza, a jej stara kolezanka, zamiasta pogadac , posmiac sie powspominac, to sie jej chwali, ze za nia poł miasta lata...a na mnie to wrazenia, nie robi, bo za mna lata tłum fotografow, i co z tego? to ze jestem fotomodelką nie mowi nic o mnie jako człowieku..a przeciez to jest wazne, co nosimy w sercu i głowie , a nie jak wygladamy.. a dla mnie pracaw fotomodelingu to tylko dodadek , pomaga mi zarobic, a przyszłosci nie mam zamiaru miec ztym biznesem nic wspolnego

nie pisałam, ze sie za mną oglądaja!!!bo nie wiem czy sie za mną oglądaja?bo nie patrze, czy ludzie na mnie patrzą?wiesz, mam wazniejsze sprawy niz patrzenie, kto na mnie patrzy jak moja znajoma, bo skoro wie, ze sie za nia ogladaja, musi na nich patrzyc?czy sie na nia patrzą?czyz nie?dla mnie to puste własnie, a nie to, ze ja wchodze na forum jaka osoba anonimowa i pisze ze jestem fotomodelka?

Gość kjkj
moze zaprezentuj jajkies djecia? mysle ze skoro fotografujesz sie do zdjec na cala polskie to tu tez je wstawisz?

gdybym załozyła topic w celu chwalenia, sie zapewne umiesiłabym swoje zdjecia ale nie po to jest topic , wiec po co?

ogladaja sie skoro ak cudacznie chodzi ubrana, chca sie posmiac, juz to widze pomaranczowa od solarki, w pomaranczowej spodnicy i rozowej pewnie w jaskrawym wscieklym kolorze bluzce, tez bym sie za czyms takim obejrzała

Gość ale o co w ogóle chodzi
? :O Historyjka boki zrywać :O Ha Ha :O