Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kas-ia23

Tętniak aorty rozwarstiający sie????

Polecane posty

Gość Kas-ia23

Witam czy moze mi ktos pomóc chciałabym znalezc jakies forum albo ludzi ktorzy mieli te chorobę,u mojego taty stwierdzono te chorobę nie było czasu na myslenie i przedzedł 13 godzinna operacje(jego aorta była cieniutka jak listek),lezy teraz biedaczek w szpitalu do tego miał udar i jest sparalizowany lewo stronnie do tego ma martwice palców,chciałabym zdobyc jakies informacje od ludzi ktory mieli doczynienia z ta choroba i przezyli to...jestem załamana tak bardzo kocham tate,swiat mi sie wali,wczoraj bylismy u niego miał otwarte oczy bo zaczeli go wybudzac,poznał nas ale widok był straszny.Tata jest takim dobrym człowiekiem i oli mnie to jak cierpi,podłaczony jest do respiratora jak wyszłam to tacie poleciały łzy,Najgorsze w tym wszystkim jest to ze mieszkam w małej miejscowosci moj tato trafił do szpitala,gdyz zasłabł po tygodniu iał wyjsc do domu,w piatek złapały go bole w klatce piersiowej ktore rozchodziły sie do ud i nog,nastapiło wtedy rozwarstwienie a nsi "specjalisci"stwierdzili ze to ZGAGA...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować