Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaanonim

co ma w głowie 25 letni facet?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaanonim

juz mysli o stalym zwazku, czy dalej przygodny seks? :-(

Gość drapiąca się
zalezy od osoby ale przewaznie mezczyni w tym wieku maja jeszcze siano w głowie

Gość Arbuzowa pestka
zalezy od faceta

Gość najprawdopodobniej mózg
co można sprawdzić przy użyciu odpowiedniego narzędzia :O

Gość jo juz wim
jo wim jak sie spuszcza woda w sedesie :)

Gość aaaaaaaaanonim
generalizujesz Jarek. ja nie chce maszynki do pieniedzy;/ widze masz traume z przeszlosc..

Gość Młoda gniewna
Ha ha ale sie usmiałam, faceci jako maszynki do zarabiania pięniedzy. Nie wiem jakie kobiety - jeżeli nie dziewczyny poznawałes do tej pory w życiu, ale ci współczuje jezeli ci sie wydaje, ze chodzi jedynie o kase. Zeby bylo jeszcze smieszniej, kobiety calkiem dobrze radza sobie na rynku pracy i coraz czesciej to one staja sie głównym żywicielem rodziny. Do założenia rodzinki mi jeszcze troche czasu brakuje, ale juz zarabiam 2 razy więcej niż moj facet i znam wiele parek gdzie oboje pracuja, wiec jest mowa raczej o partnerstwie. Kolezance pewnie chodzilo o to, czy na tym swiecie sa jeszcze faceci gotowi przeskoczyc na monogamie i calkowicie poswiecic sie jednej kobiecie. Tak cos takiego jak stale zwiazki istnieja, ale to zalezy od obojga partnerow. Facet moze miec 25 lat, i byc jak dziecko ktore cale zycie jest na utrzymaniu rodzicow, grac w gierki komputerowe cale noce i oczekiwac, ze mamusia da mu na kino. Jednak jak dobrze poszukasz to znajdziesz juz 22 latka swiadomego czego chce od zycia, pracujacego i majacego pewne cele. A co do kobiet to nie sa głupie, czasami zdazaja sie takie, ktore niestety wierza w te bzdury jakie sa wtłaczane im od małego, ze trzeba stanać w białej sukni przed gromada ludzi, rodzic dzieci, zeby ktos placil na nasze emerytury, zbudowac dom i przynosi kapcie mezusiowi. Na cale szczescie, one sa juz na wymarciu, wiec drogi Jarku niedlugo sam bedziesz musiał sobie robić obiadki i sprzątać w pokoju.

Gość Młoda gniewna
Nie wierny :P Bo sa kobiety i kobiety, niektore czychaja na naiwniakow, a inne radza sobie same. Moze kiedys sie o tym dowiesz, ale z twoim podejsciem to raczej nie za szybko.

Gość ona ma racje i tyle
znam dużo malżeństw i związków , w których to kobieta zarabia lepiej mnóstwo kobiet dowodzi w domu bo facet sie do tego nie garnie a ktoś przecież musi, korzystają z uroków domowego ogniska robiąc tylko dobre wrażenie ( i to też nie zawsze ) a prawda jest taka, że bez swojej kobiety z pacem do dupy nie potrafiliby trafić ..

Gość Młoda gniewna
A moze byc i niewierny, i tak każdeko faceta czeka kryzys wieku średniego, wypadanie włosów i impotencja :]

Gość ogólnie biorąc cieniarstwo

Gość Młoda gniewna
Ha ha ha no to mam zajebiście długi łańcuch bo pracuje w firmie informatycznej jako manager głównego projektu :] i żaden facet mi nie podskoczy, a mam dopiero 25 lat. A co do obiadków w domciu to zawsze można cos zamówić. Chociaz zdziwila mnie twoja wypowiedz, bo to podobno wiekszy procent faceto jest najlepszymi kucharzami na swiecie :] Wiec faceci do gotowania, ja jak juz moge pozmywać ( w zmywarce).

Gość znaczy jarus ma niski
testosteron i jest kiepskim facetem :P

Gość Młoda gniewna
Podskoczyc, podskoczy, ale z jakim rezultatem :)

Gość Młoda gniewna
Ha ha jeżeli dla Ciebie zbliżenie to tylko popęd seksualny, to bardzo przepraszam za przedstawicielki mojej płci, ktore nie pokazały ci co to jest miłość, bo w tym przypadku zbliżenie wyglada całkowicie inaczej. A co do podskakiwania, to zawsze jest jakieś wyżej :] jak własna firma :]

Gość Młoda gniewna
Oki miło sie gawędziło, ale musze znikac bo 2 połowa mojego "stałego związku" zrobiła kolacje i uszanuje to (czego faceci zazwyczaj nie potrafia zrobic) odejdę od monitora i docenie jego starania kulinarne.

jasne, że to zalezy od faceta... będąc znacnzie młodsza niż teraz :P poznałam faceta 26lwtniego - miał pstro w głowie i pewnie nadal ma (widuje go na mieście). a mój mąż ma 25 lat i od 2,5 lat pracuje, mamy roczne dziecko.... :)

Jarku... już kiedyś to tutaj pisałam - jesteś właściwie w wieku mojego męża, a nie jesteś wart mu nawet butów czyścić... ba! jeść jego g**na wart nie jesteś :P

Gość jhbjhabsdabshdbs
spokojnie-obrączka ci nie grozi :)

Gość ciekawa jarka
te Jarek:) a spotkaj się ze mną "live" co? podaj date i miejsce jakie ci pasuje. Bo jestem ciekawa czy naprawde jestes taki zajebisty agent na jakiego sie kreujesz czy jestes tylko zakompleksionym anonimowym fanem internetowym:) bo co się tu nie wejdzie, na obojętnie jaki temat i obojętnie o ktorej godzinie, to jestes i sie produkujesz ze swoimi mądorściami:) A czuje, ze tak naprawde jestes jedna wielką sciemą:)

Gość jhbjhabsdabshdbs
jak by był taki super to miałby ciekawsze zajęcia niż siedzenie tutaj. :P

Gość olejcie to
chama najlepiej ignorować teraz to bardzo popularne ... z braku argumentów zostać chamem

Gość ciekawa jarka
czekam....czy ja akurat pasztetem jestem mozesz sam sie przekonac, a zapewniam ze sie grubo zdziwisz:) więc czekam - gdzie i kiedy. jak jestes taki kozak to co ci szkodzi

Gość jhbjhabsdabshdbs
ktory facet nienawidzi tak kobiet- tylko taki ktorego one olewaja:) z kobietami moze pogadac tylko na kafe biedak.