Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaa20

czy uważacie to za zdradę?

Polecane posty

Gość marikaa20

zerwałam z chłopakiem po 2 latach związku. kilka dni później zaczął spotykać się z inną dziewczyną, od razu doszło do seksu (impreza, alkohol), spotykali się jak normalna para. po 2 tygodniach z nią zerwał, bo doszedł do wniosku, że ta dziewczyna jest jednym wielkim nieporozumieniem w jego życiu i że kocha mnie. po długich rozmowach zgodziłam się do niego wrócić. czy mam rację, że to była zdrada? czy powinnam mu to wybaczyć?

w sumie to nie bylas wtedy z nim, wiec to nie zdrada . ale glupia sytuacja :? wogole to nie wiem po co do niego wracasz!

Gość chwila ty z nim
zerwałaś, to znalazł inną nie widzisz tu logiki????????????????????? czy chodzi o urażona dume

Gość marikaa20
ja miedzyczasie mialam 2 facetów ale nie uprawiał m z nim sexu jednemu tylko robiłam obciąg z połykiem

Gość marikaa20
wypowiedz wyzej - nie moja.

Gość marikaa20
lubie chodzic do pana władka, dozorcy mojego bloku, bierze mnie wtedy w piwnicy na swoim waciaku

Gość marikaa20
jak czułybyście się po powrocie do takiego faceta? najgorsza jest myśl, że kiedy uprawiam z nim seks, myślę o tej dziewczynie.

Gość inusiaaaaa
to nie jest zdrada, ale pewnie mimo wszystko ci ciezko pogodzic sie z tym,ze mial inna..;/

Gość marikaa20
jak sie z nim całuje to wydaje mi sie ze czuje na jego twarzy zapach jej cipki

Gość marikaa20
Uwielbiam jak pies pana Włodka spod sklepu monopolowego biega za mną po całym osiedlu aż rzuca się w końcu na mnie i kopuluje na pobliskim śmietniku

Gość marikaa20
haha nie udalo sie podszywaczu w tej samej minucie :P tekst o psie nie moj

marikaa20 zerwałam z chłopakiem po 2 latach związku. kilka dni później zaczął spotykać się z inną dziewczyną, od razu doszło do seksu (impreza, alkohol), spotykali się jak normalna para. po 2 tygodniach z nią zerwał, bo doszedł do wniosku, że ta dziewczyna jest jednym wielkim nieporozumieniem w jego życiu i że kocha mnie. po długich rozmowach zgodziłam się do niego wrócić. czy mam rację, że to była zdrada? czy powinnam mu to wybaczyć? marikaa20 jak czułybyście się po powrocie do takiego faceta? najgorsza jest myśl, że kiedy uprawiam z nim seks, myślę o tej dziewczynie. to są moje wypowiedzi i bardzo dziękuję wam za pomoc

Gość marikaa2O
jem kupe psia

llubie chodzic do pana władka, dozorcy mojego bloku, bierze mnie wtedy w piwnicy na swoim waciaku Uwielbiam jak pies pana Włodka spod sklepu monopolowego biega za mną po całym osiedlu aż rzuca się w końcu na mnie i kopuluje na pobliskim śmietniku te też są moje niestety :O Taka jestem, ale co na to poradzę?

wiem, ale byłam w tej sytuacji, że pomyślałam "albo teraz, albo nigdy" i nie żałuję tego. jednak gdzieś w środku odczuwam do niego straszny żal.

Skoro się zgodzilaś na powrót i chcesz z nim być to jedyne co Ci mogę doradzić to zaakceptować to, że on kogoś miał, Ty też mogłaś wtedy robić co chciałaś.

nie wiem jak to robisz, że jesteś na czarno, ale strasznie musi ci się nudzić niewyżyty gimnazjalisto. dziewczyny, dziękuję za radę, ale już wiem, że na kafeterii pisać nie będę. co za dzieciarnia.

Jeżeli człowiek decyduje sie na taki powrót, powinien to bardzo dokładnie przemyśleć, Ty tego nie zrobiłaś. Związek w którym jedno żyje z ciągłym poczuciem żalu i krzywdy, nie ma przyszłości. Swoja drogą, dziwię Ci się, że zgodziłaś się na ten powrót, bo jeżeli Twój facet będzie tak kończył każdą kłótnię.....

ja z nim DEFINITYWNIE zerwałam. powtórzyłam mu 20 razy "nie kocham cię", kazałam oddać klucze, przestaliśmy się do siebie odzywać. to był koniec. dopiero po kilku tygodniach dotarło do mnie, że ja to zrobiłam, żeby było nam łatwiej się rozstać, a nie dlatego, że go nie kocham.

Gość maika1
Bardzo Cie kochal, skoro pare dni po zerwaniu posuwal inna laske:O

Gość niby nie a z drugiej
strony co teraz facet będzie sobie myslal?? ze moze np zerwac z laska na tydzien, wyruchac inna i pozniej wrocic do swojej wybaczcie, jesli ja kochal (swoja byla) to niewazne czy byli razem czy nie, to zdrada.. zapewniam Cie, ze gdybys Ty sie znalazla w takiej sytuacji koles nazwal By Cie od razu dziwka

tłumaczę sobie, że zrobił to, żeby się ze mnie wyleczyć. może myślał, że łatwiej mu będzie zapomnieć u boku z kimś innym.