Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....finka

ALKOHOLIZM----naturalne sposoby leczenia

Polecane posty

Gość niusiaaaaaaaaa
Znasz kogos komu to pomoglo ?

Gość Vero_nika
I właśnie przez takie domowe metody "leczenia alkoholizmu" potem się moje drogie męczycie z chłopami alkoholikami przez lata. "Alkoholik i jego rodzina potrzebują pomocy specjalistów oraz niepijących alkoholików" - cytat z http://www.leczenieuzaleznienia.pl . Domowe środki nie działają, a tylko sprawiają, że rośnie wzajemna niechęć w rodzinie. Zamiast zacząć podkładać ocet zamiast wódki, lepiej zacząć leczyć alkoholizm esperalem. Wtedy chłop faktycznie przestanie pić i będzie można zacząć terapię.

Gość gość załamany
Finka jeśli jeszcze tu bywasz.. daj maila.. Chętnie pogadam :(

Tutaj niestety muszę się zgodzić, że przy uzależnieniu najsmutniejsze jest to, że to nigdy nie przechodzi. Jeśli wygramy z nałogiem, to znaczy to tyle, że zaciśniemy usta i staniemy się od niego silniejsi. Ale jeśli mamy tacy zostać to usta będziemy zaciskać już do końca życia. Ale świat cały czas zaskakuje. Ostatnio czytałam o psychodeliku z Ameryki Południowej o nazwie Ibogaina. W przeciągu trzech dni, które składają się na jednego tripa, ten cudowny korzeń potrafi "wyleczyć" z uzależnienia niesamowity odsetek heroinistów i alkoholików (generalnie b. dobrze działa na depresanty, a szczególnie mocno na opiaty). Niedawno Amerykanie z zapałem wzięli go na testy medyczne. Jest do obejrzenia dokument o pani doktor, która ją testowała, która kilka lat, zanim wiedza o działaniu ibogainy rozpowszechniła się poza szamanów i ćpunów szukających najegzotyczniejszych wypraw.

Gość Ada

Domowe sposoby leczenia alkoholizmu =>> domowe-sposoby.com/alkoholizm-leczenie-domowe/33

Gość gamoń

Nie wchodzic --> wirus!!!