Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microphone40

Dlaczego tylko zsolariowane, w opietych ciuszkach niunie maja wziecie

Polecane posty

co wy za chlopow macie "moj ma w przeciwienstwie do was GUST i nie patrzy na tandete.A jesi patrzy to sie smieje i mowi< o dzizass a coz to>? w moim srodowisku nie ma takich niun- na szczescie. " No na bank ja tez mam takich kolehgów przy dziewczynie takie teksty a za plecami aż sie slinia na widok laseczek. Głupia jestes jak w to wierzysz

Gość co wy za chlopow macie
moze jestem glupia ale jestem ze swoim juz 20 lat a rozowa solarka nie jestem i nigdy nie bylam ;)

co wy za chlopow macie " moze jestem glupia ale jestem ze swoim juz 20 lat a rozowa solarka nie jestem i nigdy nie bylam " Wiesz ja nie chce Cie obrażac. nie tarktuj tego osobiście ale ile razy słysze takie teksty od kobiet w realu,że jej mąż to takich nie to w rzezcywistości (najczęściej) takiego łacha jak Twój ukochany taka solarka by własnie nie chciała. Ona maja wysokie wymagania

Gość pieron uognisty
Kwestia gustu- albo ma sie go albo nie. Ja tam sie nie ogladam za lafiryndami.Za kobieta z klasa owszem.

Gość co wy za chlopow macie
I cale szczescie ze by nie chciala :D Moj maz dresem karkiem nie jest - to by nie chciala. Jest harleyowcem i ma zupelnie inny styl i gust.

Gość kobieta Wiejskiej Urody
tak prawde mowiac-ta 'estetyka' zupelnie mi nie lezy :)

"Jest harleyowcem i ma zupelnie inny styl i gust.' Matko boska to sie nie masz czym martwić. Taki typek to nie ma szans na ładna panienkę:-)

Gość niezla
ta dyskusja nidgy sie nie skonczy, ale smiesza mnie laski ktore tlumacza sie :" moj to sie za takimi nie oglada" jasne ze nie oglada sie jak jest w towarzystwie swojej zony, ale jak idzie z kumplami to zachowuje sie inaczej nie mowcie ze tak nie jest

Gość niezla
no i w tym temacie sie zgadzamy :)

Mój były chłopak to taki typowy przykład. Jaka tylko by lalunia(jak wy to mówicie) nie szła to on "ale dużą dupę" albo "giczoły ma jak wieprz" itd. a później z takimi na boki chodził

Gość jacek1982
znowu jakies zdesperowane idiotki co to kutasa dawno nie widzialy w buzi i jada po niuniach :D

Gość niezla
jacek placek . ale ja lubie niunki, sama przeciez jestem :)

Gość jacek1982
posluchajcie takie laseczki beda zawsze mialy wziecie bo sa reprezentacyjne a kazdy facet chce sie pokazac w towarzystwie ladnej laseczki, co z tego ze dziewczyna jest madra ma mgr jak jest chujowa z ryja ? taka nikt nie chce

to ze dziewczyna jest po mocnej solarce,z wytapirowanymi włosmai,długimi szponami i w przyciasnych ciuszkach wcale nie oznacza ze jest ładna.liczy sie naturalnosc.solarka-ok ale bez przesady takie lalunie wzbudzaja tylko śmiech.zwłaszcza u mądrych facetów.

to ze panna wyglada jak lalka barbie nie oznacza ze jest inteligentna.ja wcale nie uwazam ze wszystkie dziewczyny które nie korzystaja z solarium sa brzydkie i zaniedbane.

Dziewczyna musi byc lekko opalona. Sa wyjatki potwierdzajace regułe ale nie wierze ,że to własnie te tu na cafe. odrózniajcie lekka opalenizne od spalenia na grzanke a nie ma nic bardziej ochydnego niz blada kobieca pua i brzuch. Ochydne bleeeee

Gość jacek1982
ile taka dziewczyna musi wlozyc trudu zeby ladnie wygladac

czym więciej takich małolatek tym przyjemniej po ulicach się chodzi