Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janinka***

OD kiedy zaczyna rosnac brzuszek??

Polecane posty

Gość janinka***

Gość janinka****
dziewczyny wypowiadajcie sie kiedy zaczl wam rosnac brzuszek w ciazy ja jestem w 17 tc i wcale nic nie ma,brzuch taki ze nikt by nie powiedzial ze jestem w ciazy

mnie zaczal pomalu byc widoczny w 5 mcu, tak kolo 20tc, u niektorych moze byc widac nawet później:) az sie zdziwisz jak zacznie szybko rosnac:)

Gość janinka***
wiem wiem:-) tylko ja to chyba juz bym go chciala,jka widac ze osnie to wtedy mama ma pewnosc ze dzidzius rosnie i jest wszystko w porzadku,a tak jak prawie nie ma brzuszka i wszytskim mowie ze to juz preawie 18 tydzien to kazdy szczezy oczy i mowi ze zartuje,tak jagbym ja oklamywalal:-/

janinka na pewno wszystko jest w porzadku, nie zamartwiaj sie a brzuszek juz niedlugo zrobi sie wiekszy a pozniej poczujesz ruchy dziecka i bedziesz w 7 niebie :)

pamietam jak w poprzedniej ciazy szlam na L4 w 6 mcu, to wszyscy w firmie mysleli ze to 3-4 miesiac..:) i do konca nie mialam wielkiego brzuszka, mimo ze maly urodzil sie 3750g. Nawet lepiej ze nie byl taki wielki bo sie nie meczylam:)

mnie zaczał rosnąć w 14 tyg. teraz mam 18 tc i brzuszek już spory

Gość janinka***
tak ja wiem taki duzy tez nie dobrze,ale chcem mego brzuszka,chcem zeby maluch zaczl juz kopac,to moja pierwsza ciaza i tak tego wyczekuje

hej!!! mi juz zaczał sie 15 tc i w sumie to mam dziwnie bo rano mam lekko zaokraglony tak jakby mi sie sisiu bardzo chciało, a wieczorami wysadza mnie jak mike82 w 18tc

pierwsza ciaza rzeczywiscie sie dluzyla,....teraz przy dziecku czas mija mi szybko:) dziecko nabiera masy tak od polowy ciazy, wiec i brzuszek zaczyna szybko wtedy rosnac.Ja sie nie moglam nadziwic jak zaczal nagle szybko rosnac, naprawde..:)

Gość od 14 tc noszę
ciażowe ubranka, bo nie chciałam ugniatać brzuszka, który zaczęło być widać w 17 tc