Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia29___9090

rozstanie boli

Polecane posty

Gość kasia29___9090

mam 29 lat, kilka dni temu rozstałam sie z chłopakiem, z którym byłam 2,5 roku.To była kompletna porażka zupełnie inne cele, różne hobby, inne poglądy, nawet przez ostatnie 6 miesięcy nie robiliśmy prawie nic razem.Zerwałam z nim, on też nic nie zrobił w kierunku ratowania tego związku-widac dobrą decyzje podjełam.A jednak jest mi zle i tęsknie za nim-nie wiem dlaczego, o co tu chodzi?

Gość ta28letnia
Ja tez chyba odejde, moj ciagle pracuje, ma fizyczna ciezka prace . Ja wszystko rozumiem ale prawie wcale nie spedzamy czasu razem.

Gość Jaap
No wlasnie? o co w tym chodzi? Mam to samo...:|

Gość kii
u mnie jest zupelnie inaczej ale tez nie wiem o co chodzi :]

Gość kasia29___9090
ostatnio bardzo sie kłóciliśmy, to nie były juz normalne relacje, czułam ze wszystko robi sie naciągane, jednak on mi siedzi cały czas w głowie i czuje ze w jakis sposób świat mi sie zawalił

Gość kasia29___9090
nikt ze mną nie pogada? naprawde to boli, moze znajdzie sie ktos kto przechodził podobną sytuacje

Setki ludzi przechodzily, przechodza i beda przechodzic takie sytuacje. I co z tego? Przezyjesz :)

też tak miałam, niby mądra decyzja, ale ciężko było się przyzwyczaić.

Gość ja zostałam porzucona
przed 29 urodzinami. Nagle i bez żadnych znaków zapowiadających. Sprzedaliśmy, co było wspólne - ziemię pod dom i samochód, podzieliliśmy się pieniędzmi i koniec. Po paru miesiącach chciał wrócić - kiedy się okazało, że ta, na którą mnie wymienił nie ma ochoty na związek z nim. Nic z tego. Nie dałam szansy i nie żałuję. Dziś minął ponad rok, a ja spotykam się z kimś innym :)

tesknota???? ..............faza przejsciowa po kazdym zwiazku.Zadaj sobie pytanie??? czy tesknisz za nim czy za chwilami z nim spedzonymi...............bo to jest OGROMNAAAAAAAAAAA roznica

Gość J_Sparrow
nikt nie uczy nas jak zyc w zwiazku, brak wiedzy i szacunu dla miłosci ograbia wiekszosc ze szczescia, mamy to na co sie godzimy....