Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłębekrozpaczy

Rozstanie...dziecko...jak sobie poradzić...

Polecane posty

Gość kłębekrozpaczy
Bardzo dziękuję za dobre słowo...to otula... dzisiaj spotkałąm sie ze znajomym lekarzem dał mi leki antydepresyjne i inny preparat osłąniający żoładek, ponieważ nic nie jem a piecze mnie, dodatkowo mam wymioty...pomoc specjalisty...sraziłam sie raz u psychologa szkoda gadac...ale dziekuje naprawde...musze to przetrwac, ale czuje sie potwornie odretwiała...

Gość kłębekrozpaczy
niestety jestesmy daleko od siebie...zawsze to ja byłam tą, której sie wyzalają, ale nawet to lubiłam...chciałabym także pomóc Tobie...tak mi przykro...

Gość kłębekrozpaczy
nadal źle...wymiotuję, nie mogę przyjąć żadnego jedzenia..tylko kocham...

Gość śnieżyna
nie martw się. sama od tygodnia nie jestem z ojcem naszego rocznego synka. zostawilam go bo mialam dosyc krzyku i cierpienia. tez kocham , tylko kocham. nie jem nie spie i tak naprawdę żaluję że go zostawilam. a nie uciekłam od niego. tylko od klutni.nie chce mojego powrotu.

Gość synastra
też przeszłam rozstanie po 10 latach i wiem jak to boli, na razie masz typowe fizyczne dolegliwosci zwiazane a szokiem, bo jestes w szoku, ja po kilku dniach leżenia w łóżku i rozpaczania wstałam bo mój organizm domagał sie jedzenia, wtedy juz wiedziałam ze dam rade, skoro potrafiłam zrobic sobie śniadanie postaraj sie spac choc kilka godzin, na razie masz ataki paniki, jestes zupełnie rozlegulowana emocjonalnie, do psychologa po lekarstwa, spac i jesć - to podstawa nie zaniedbuj dziecka ano też potrzebuje spac i jesc! Dobrze ze takie male i niczego nie rozumie na razie!