Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalala

makijaż oka

Polecane posty

Gość ulalalalalalala

jak zrobić makijaż oka, tak aby efekt był taki np. http://www.bajer.pl/?id=88134 http://www.bajer.pl/?id=88874 Używam kredki i tuszu ale efekt nie wychodzi mi tak perfekcyjny:( Byłabym wdzięczna za podanie wartych grzechu kosmetyków do makijażu oka(cienie ,kredki , tusz)

Gość katrin hh
jeju... ta druga jakie ma boskie oczy... i rzeczywiście fajny make-up, tez chętnie dowiedziałabym się jak go zrobic:P

Gość myślicielkaaaa9
ja też bym chciała się dowiedzieć, napiszcie... proooszę 🌻

pierwsza dziewczyna poztawiła na tusz i dała go za dużo( moim zdaniem) bo wyglądają na pozlepiane druga ma szczupłą buzie i piękne brwi, no i oczywiście ładny kształt oczu, pod dolnumi rzęsami zdaje się fioletowa kredka i czarna w wewnętrznych koncikacz oczu, ale nie jestem specjalistą więc może mi coś umknęło, sama lubie malować oczy ( i często dość ekstrawagancko :P)

Gość upupupupupuo

Gość ulalalalalalala
też tak myślę, tyle że niewiele kredek wypróbowałam, i zastanawiam sie czy warto kupować te droższe i lepszych firm czy te "kioskowe" Co do roztarcia- hm.. prawdę mówiąc nie umiem.. czym się to wykonuje? Zazwyczaj taka rozmazana otoczka robi się sama ... :S a chyba nie o to tu chodzi...

Gość To jest makijaż
wykonany kohlem albo kajalem, indyjską niby kredką, wyższa szkoła jazdy....

ja się tak maluję jak na pierwszym zdjęciu, zwykłą kredką tylko mocno tuszuję rzęsy i maluje dosyć sporo kredką w zewnętrznym kąciku oczu.

E tam, przeciez to jest kredka... Wyglada to świetnie, ale nie dlatego, ze makijaż jest superzrobiony, tylko dlatego, ze dziewczyna ma piekne, duze oczy i jest ładna. Nie każdej pasuje taki makijaż, zwłaszcza jak ma małe oczy

Gość LUŚKA28
najlepiej kredke rozmazac czarnym cieniem patyczkiem z cieniutkim szpicem, czarny cien dostepny np w paletce cieni oriflame ale mysle ze z innych firm tez

no własnie, a propo.....ja mam podobno bardzo duże oczy i tak się maluję. nie myslicie, że to nie wygląda arogancko ...? no wiecie, może do za dużych oczu tez nie pasuje?

Gość LUŚKA28
do duzych wlasnie pasuje, najlepiej pomaluj sobie na bardzo jasno ,walnij fotke np komorka, potem na ciemno i walnij fotke a potem sobie porownaj wtedy widac bardzo obiektywnie w czym komu lepiej