Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

kto mieszka sam i ...

Polecane posty

no nie wiem fajna pożyczył bym Ci ale no jak bez rąk sobie łóżko pościelę bez jednej jakoś sobie dam radę ale bez dwóch :( ? :O no dobra zębami sobie dziś pościelę łap...🖐️

ej to nie jest śmieszne :O rano ręka mi potrzebna jest na noc tylko dostałaś 😠 cholera pisanie nosem jest męczące

....masz rację..tylko jak logikę i rozsądek stosuję jako kryterium , to brakuje tej ekscytacji...czaru...

ale z czarem ała boli potem - zresztą, miałyśmy identycznie, wiesz :D ironio losu :P

nic z tego ręka rano do zwrotu na noc tylko pożyczam :) 😭AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no co ty z tą ręką fajna robisz ja wszystko czuję

pięte..w moich rękach Twoja ręka jest bezpieczna, jak fajna Cię zawiedzie , jedną na pewno rano będziesz miał:D dobry człowiek jesteś,że tak tulisz ...samotne, aby zasnęły..:-)

bo mi się też wtedy szybciej zasypia :D:D:D:D fajna nie strasz i nie buntuj sie rano ręka ma wrócić no jak ja taki bez ręki będę chodził 😭

reke na plecy?:P ty a co w tym przyjemnego? :P dla mnie watpliwa przyejmnosc ale jak chcesz to prosze bardzo:D ale prawa czy lewa wolisz?:P

fajna a co Ty z tą ręką masz zamiar robić ?? do przytulania miała być dawaj prawą i spokojnie mi z ręką bo i ja zacznę :D

heh no widzisz ja ci powiem tak:P sama jestem, faceta nie ma na horuzoncie a potrzeby nie maleja..:D a prosze ja ciebie bardzo, zycze milej zabawy tylko pozniej reka ma wrocic cala i czysta;]:P

dobra kolego, robimy wymiane prawa reka i jazda, ide sie myc:P cholera zostalam brutalnie wyrwana ze snu:( zycze ludzie dobrej i spokojnej nocy...:D

śpij dobrze Fajna:-)🖐️ Martuś, a mi tam tulenie wystarczy, byle czułe.. abym poczuła się bezpiecznie....odstresowana...:-)

Marta, ja obejdę się bez głaskania...na to poczekam..obok tulenia ,to teraz bym chciała leżąc na plaży na gwiazdy patrzeć...tylko nie sama ...