Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana zyciem

musze sie wygadac....

Polecane posty

Gość zdolowana zyciem

czy ktos z was ma czasem takie chwile ze chcialby zniknac na chwile i pobyc sam na sam...? ogolnie jestem mila dziewczyna ,mam przyjaciol ktorych bardzo kocham ...ale czujeczasami ze wlasciwie to wszyscy maja mnie gdzies ,ludzie lubia mi sie zwierzac jak maja jakies problemy to wiedza ze moga na mnie liczyc...a z czego ja moge sie kmus zwierzyc ... no wlasnie.. 19 lat ,brak chlopaka kolezanki zwierzaja mi sie z problemow milosnych a ja nawet nie wiem jak to jest ...mezczyzni nie zwracaja na mnie kompletnie uwagi czuje sie samotna....ok ulzylo mi troche :) wypowiedz jest troche nieskladna ,zalezalo mi na tym zeby sie wygadac po prostu jesli ktos ma podobne problemy niech napisze:)

Gość zdolowana zyciem
ciesze sie ze nie tylko ja mam takie mysli ,czasami mysle ze to nie w porzadku ale chyba kazdy czlowiek ma taka potrzebe

Gość do raportu
ja to często stosuję. Swietna sprawa.

Gość ojojojoojojojojojojojoojj
mam podobnie. znajomi zwierzaja mi sie z problemow sercowych a ja nie mam takich problemow, poniewaz nie mam faceta wiec nic na ten temat im nie mowie...

Gość zdolowana zyciem
dokladnie ...radza sie,zwierzaja, opowiadaja o swoich randkach ...ciesze sie ze sa szczeliwi ale czasami zlosc bierze bo czuje ze mnie to wszystko omija;/

Gość zdolowana zyciem
do do raportu:a jak to robisz wylaczasz po prostu tel?? bo ja mam czasami ochote tak zrobic;/ zamknac drzwi i udac ze nie ma mnie po prostu w domu

ostatnio mam wrazenie ze wiekszosc dziewczyn uzaleznia swoje szczescie od tego czy sa w związku... co za bezsens :D

Gość zdolowana zyciem
hmm moze to troche i glupie ale po prostu wkurzaja mnie teksty kiedy siedze z kumpelami opowiadaja cos o swoich zwiazkach i mowia do mnie:a ty nawet nie wiesz jak to jest ;/ tak jakby dawaly mi do zrozumienia ze jestem jakas gorsza;/

Gość zdolowana zyciem
hehe no tak ,tez tak mysle ,ale najgorsze jest otoczenie ,mam 19 lat i w zyciu nie milam chlopaka jestem troche niesmiala po prostu, a kolezanki aczynaja na mnie dziwnie patrzec;/

Gość zdolowana zyciem
no wlasnie wychodze z zalozenia ze jak ma sie znalesc to sie znajdzie;p

Gość zdolowana zyciem
mieszkam pod Bialymstokiem:)

Gość zdolowana zyciem
a Ty jestes singlielka czy szczesliwa posiadaczka chlopa??:P jesli mozna spytac??

Gość ale ubaw
o Boże to tylko kobiety mogą uzależniać swoje szczęscie od tego czy mają kogoś czy nie!

Ja to jak mam doła to sie izoluje od wszystkich, najczesciej slucham glosno muzyki i wtedy mi przechodzi :) i mi tez sie wydaje ze chłopak sam sie znajdzie...nie martw sie chlopak to nie wszystko.....od kiedy zaczynasz miec chlopaka od wtedy zaczynaj sie problemy......hehehhehehe ;) bez urazy dla chlopakow