Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka kruszynka

mam zawalone całe gardlo nie moge jesc pic rozmawiac...slowem otwierac buzi

Polecane posty

ehhh jestem chora a dokladniej mam angine stan zapalny gardla zapalenie ucha i nie wiem co tam jeszcze. nie moge pic jesc rozmawiac myc zebow kompletnie nic wszystko mnie boli i swedzi caly dzien chodze i rycze... w 2 dni schudlam 6 kg a doktor powiedziala ze mam probowac cokolwiek pic.. heh wiec pije a przy kazdymłyku czuje ze zwymiotuje... niby mam jakies antybiotyki i cos tam do psikania ale nic nie pomaga... dodam ze caly jezyk mi napuchl i ciagle mnie boli błagam jak znacie jakies domowe sposoby na wyleczenie tego... ehh nie mam pojecia slyszalam ze woda z solą?? ale to calkowicie mi wysusza i wydaje mi sie ze nic nie pomaga,,, ehh kolezanka wyczytala w ksiazce ze taka jedna pani wyleczyla raka pijąc SWÓJ MOCZ i ze to w duzo przypadkach pomaga i leczy duzo dolegliwosci i mowi ze mam sprobowac ehh dla normalnego gardla zrobilabym wszystko wiec picie moczu to dla mnie nic ehh tylko nie wiem czy to czasami nie pogorszy sprawy czy nie zasyfi mi gardła... ehh slyszal ktos moze o tym?? byloby skuteczne?? z góry dzieki za pomoc :(:(:(((

Gość a najśmieszniejsze jest to
"angine stan zapalny gardla zapalenie ucha"???? na raz???? do płukania niezła jest szałwia - działa lekko aseptycznie a na ucho - kompres ze spirytusu (tylko trzeba najpierw skórę posmarować kremem żeby nie poparzyć) i ciepło zawinąć w szalik lub pieluchę

no na raz... ja to mam pecha heh szałwie sprobuje gardełko zawine ale na ucho niby cos mam...;/ heh mam nadzieje ze przejdzie bo boli strasznie... heh to zostaje mi plukac :(

Gość a najśmieszniejsze jest to
zrób sobie mannę na mleku albo zmiksuj zupkę warzywną bo coś jeść musisz przecież może spróbuj to jeść przez słomkę - malutkie porcje jedzonka może mniej będą cię podrażniać

Wodę z SODĄ, nie solą :) Mi pomogło jak miałam ostre zapalenie gardła przez które nawet spać nie mogłam.

Nie. Przynajmniej mi nie przeżarło nic :) Weź z pół łyżeczki sody oczyszczonej wsyp do szklanki ciepłej wody. Mam nadzieje, że to coś pomoże :)

Gość eh..całkiem niedawno
tez przechodzilam angine ropna,goraczka 40, garadlo zawalone ze nic polykac sie nie dalo o plukaniu gardla nie wspomne,lekarz zapisal mi bardzo silne antybiotyki ktore efekt daly dopiero 5 dnia.Jednak za szybko ruszylam do pracy i wszystko wrocilo :( Tym razem zainwestowalam w zastrzyki,zalozyli wenflon i 2 razy dziennie, 3 dni i po wszystkim i bez dodatkowego trucia żoladka.Polecam!

Gość maleńka pewnie masz zapalenie
zatok, o czym lekarz nie powiedział. Ale wracając do tematu- może to po tej trawie, którą jarasz tak namiętnie??????:classic_cool: