Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilubczyk

w jaki sposób zrobić facetowi niespodziankę...

Polecane posty

hej, chciałabym czymś zaskoczyć mojego faceta... tzn nawet już obmyśliłam co to będzie... bo tak wyjaśniająć, spędzamy w końcu cały weekend razem, on coś tam pozakańczał u siebie w pracy, ja też mam podsumowanie miesiąca i to :) wiec chcemy odpocząć... No i wymyśliłam, że dostanie dziś wieczorem taki notesik z karteczkami do wyrywania, a w nim różne takie... np: 15 minut masażu 15 minut masażu z happy endem :P śniadanko do łóżka obiadek na mieście obiadek w domku pomoc w myciu plecków ;) wieczorny spacer po plaży podpowiedzcie mi co tam można umieścić jeszcze... znamy się już troche bo dwa lata, ale tak bliżej to jesteśmy od niedawna.... a może macie jakieś inne pomysły????

Lód poranny Lód sjestowy Lód wieczorny Lód niespodzianka Lód z połykiem Bzykanie na plaży Bzykanie w domu: - na stole - na dywanie - w łazience pod prysznicem - w kuchni na piecu - na włączonej pralce

dlaczego tylko 15 minut tego masażu? :-0 i czy bzykanko na rozgrzanym piecu? :classic_cool:

Gość BYLI ŚWIETNI
nakryj go w łóżku z kochanką na bank się zdziwi i bedzie mega zaskoczony :P

Gość El Mariachi
Wypowiedź Sambady uzupełnił bym o lód lanczowy :) Każdy oczywiście musi być zakończony pełnym połykiem 🖐️

napisz na tych karteczkach: \'masażyk\', \'spacerek\' itd.:O czy tylko mnie irytują ciągłe zdrobnienia?

nie tylko ciebie kendyłomenko ;-) mnie też dziubdziusiu o kociej mordce ;-) :classic_cool: :-P

Gość El Mariachi
Kiedyś moja kobieta mówiła do mnie przy kumplach żabciu, kwiatuszku :o Potem na rewierze dali mi ksywe flauerek :o Też nie lubie zdrobnień :(

flauerek :-0 kurwa :-0 coś jak teczowy vel pedalski :-0 współczusiam ;-) :-P:-P:-P

ej!!! bez sprośnych tekstów proszę!!! skoro panowie już zawitali na mój post to proszę o konkretne podpowiedzi... ok może przesada ze zdrobnieniami, poranne zamotanie umysłu miałam, ale teraz już jestem w pracy i mogę rozsądnie oceniać wasze wypowiedzi... a chciałabym, żebyście mi jednak pomogli... a może w jakiś inny sposób zorganizować wspólny weekend??

Gość El Mariachi
Zaproponuj mu OZP w miejscu publicznym, albo nic nie mów tylko od razu klęknij mu do miecza :)